HBO Europe ansetter Hege S. Clausen og Christopher Haug

HBO Europe ansetter Hege S. Clausen og Christopher Haug

HBO Europe ansetter Christopher Haug og Hege Skjerven Clausen til å jobbe med lokale HBO-produksjoner.

HBO Europe ansetter Christopher Haug som Head of Drama Series Development, og Hege Skjerven Clausen som InHouse Producer, Original Programming HBO Nordic. Det er med andre ord disse to nøkkelfunksjonene norske og nordiske serieskapere og produsenter må forholde seg til om de skal slippe gjennom HBO-porten.

Haug og Clausen vil rapportere til Christian Wikander, Commissioning Editor and VP Original Programming. Begge vil være basert i Oslo, og vil være ansvarlige for utvikling og produksjon av innhold for HBO Europe.

Christopher Haug har blant annet vært Dramasjef for TV 2. Han begynte sin profesjonelle karriere som produksjonsassistent for Mot i Brøstet. Deretter jobbet han som manuskoordinator på Syv Søstre, og ble etter dette med på å starte opp Hotel Cæsar. Her jobbet han som både dialogforfatter, redaktør, storylineforfatter og manusprodusent. Haug har både utviklet, skrevet, vært konsulent og opphavsmann for en rekke serier. Deriblant: Det tredje øyet, Hvaler, Andra Avenyen, Kaptein Sabeltann, Spesialenheten, Lilyhammer og Helt Perfekt.

Hege Skjerven Clausen har over 25 års erfaring med tv-produksjon. Etter flere år som produsent for Rubicon TV, gikk hun videre til å bli utviklingssjef for produksjonsselskapet Fremantle. Hos Fremantle skapte og produserte hun NRKs Exit, før hun så produserte komidramaet Aldri Voksen for Feelgood Scene Film og TV AS og Discovery Networks. Skjerven Clausen kommer til HBO fra Motion Blur hvor hun for øyeblikket produserer en Netflix Original thriller/dramaserie.

HBO Europe ansetter Hege S. Clausen og Christopher Haug

HBO Europe ansetter Hege S. Clausen og Christopher Haug

HBO Europe ansetter Christopher Haug og Hege Skjerven Clausen til å jobbe med lokale HBO-produksjoner.

HBO Europe ansetter Christopher Haug som Head of Drama Series Development, og Hege Skjerven Clausen som InHouse Producer, Original Programming HBO Nordic. Det er med andre ord disse to nøkkelfunksjonene norske og nordiske serieskapere og produsenter må forholde seg til om de skal slippe gjennom HBO-porten.

Haug og Clausen vil rapportere til Christian Wikander, Commissioning Editor and VP Original Programming. Begge vil være basert i Oslo, og vil være ansvarlige for utvikling og produksjon av innhold for HBO Europe.

Christopher Haug har blant annet vært Dramasjef for TV 2. Han begynte sin profesjonelle karriere som produksjonsassistent for Mot i Brøstet. Deretter jobbet han som manuskoordinator på Syv Søstre, og ble etter dette med på å starte opp Hotel Cæsar. Her jobbet han som både dialogforfatter, redaktør, storylineforfatter og manusprodusent. Haug har både utviklet, skrevet, vært konsulent og opphavsmann for en rekke serier. Deriblant: Det tredje øyet, Hvaler, Andra Avenyen, Kaptein Sabeltann, Spesialenheten, Lilyhammer og Helt Perfekt.

Hege Skjerven Clausen har over 25 års erfaring med tv-produksjon. Etter flere år som produsent for Rubicon TV, gikk hun videre til å bli utviklingssjef for produksjonsselskapet Fremantle. Hos Fremantle skapte og produserte hun NRKs Exit, før hun så produserte komidramaet Aldri Voksen for Feelgood Scene Film og TV AS og Discovery Networks. Skjerven Clausen kommer til HBO fra Motion Blur hvor hun for øyeblikket produserer en Netflix Original thriller/dramaserie.

MENY