«Battle 2» rammet av Covid-19

«Battle 2» rammet av Covid-19

Den neste Battle-filmen ble nylig rammet av Covid-19 under opptak i Ungarn.

Foto: Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia omkranset av B-Boy Junior, Keiona, og Salah Benlemqawanssa.

Det var under opptakene i Ungarn at staben ble rammet av et utbrudd av Covid-19. Filmens utøvende produsent Pål Røed kan bekrefte overfor Rushprint at de oppdaget tilfeller av smitte i staben.

– Ja, vi oppdaget Covid-19 blant teamet. Produksjonen ble satt på pause mens crew og cast ble testet og satt i karantene i henhold lokale regler og retningslinjer. Vi gleder oss nå til å filme ferdig de siste scenene i Paris så snart som mulig.

Battle Freestyle er samprodusert med Netflix og planen er fortsatt å lansere filmen eksklusivt på strømmekanalen i 2021.

Filmen er andre filminnspillingen basert på Maja Lundes roman. Nok en gang følger vi historien til Amalie og Mikael som denne gangen har funnet veien til et dansemiljø i Paris. Hovedrollene er de samme, med Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia. I filmen møter vi også danseprofiler som B-Boy Junior, Keiona, og Salah Benlemqawanssa.

Den første filmen var regissert av Katarina Launing, basert på Maja Lundes bok, også den med Lisa Teige fra Skam i hovedrollen. I den nye filmen har Ingvild Søderlind regien, med manus av Martina Cecelia. Filmen er produsert av Pål Røed (Paasan) og Christian Frederik Martin (Friland).

Handlingen kretser forsatt rundt drømmen om å oppnå stjernestatus – denne gangen innenfor street-dance verdenen:

«Etter mye motgang får de endelig sin store sjanse. Dansecrewet deres går videre til en global finale i Frankrike. I Paris begynner derimot livet å rakne. Konkurransen er beinhard. Dansecrewet innser at de må bedre dansenummeret sitt betraktelig hvis de skal ha en sjanse. I mellomtiden blir Amalie distrahert og oppsøker sin ukjente mor som er bosatt i Paris og driver ballettskole. Amalie misliker gruppas nye dansetrinn, begynner å skulke trening og en gryende frustrasjon begynner å spre seg i gjengen. Gruppa konfronterer Amalie og ber henne om å forlate konkurransen hvis hun ikke begynner å stille opp. Profesjonell dans er en tøff verden. Delt mellom kjærligheten til Mikael, lengselen etter hennes fraværende mor og hennes lidenskap for dans blir Amalie nødt til å velge. Hvem ønsker hun å være?»

Pål Røed har tidligere ikke lagt skjul på de internasjonale ambisjonene bak den nye filmen:

– Vi er glade for å ta Battles neste kapittel til den underjordiske dansescenen i Paris. Her utfordres våre norske karakterer av noen av verdens mest spennende dansere. Å fortsette vårt gode forhold til Netflix betyr at vi oppfyller drømmen om å fortelle historien vår til et globalt publikum med en verdensomspennende utgivelse. Publikum kan se frem til en spennende historie full av ungt drama, hard konkurranse, spørsmål om hvem du ønsker å være og ikke minst, mye dans.

«Battle 2» rammet av Covid-19

«Battle 2» rammet av Covid-19

Den neste Battle-filmen ble nylig rammet av Covid-19 under opptak i Ungarn.

Foto: Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia omkranset av B-Boy Junior, Keiona, og Salah Benlemqawanssa.

Det var under opptakene i Ungarn at staben ble rammet av et utbrudd av Covid-19. Filmens utøvende produsent Pål Røed kan bekrefte overfor Rushprint at de oppdaget tilfeller av smitte i staben.

– Ja, vi oppdaget Covid-19 blant teamet. Produksjonen ble satt på pause mens crew og cast ble testet og satt i karantene i henhold lokale regler og retningslinjer. Vi gleder oss nå til å filme ferdig de siste scenene i Paris så snart som mulig.

Battle Freestyle er samprodusert med Netflix og planen er fortsatt å lansere filmen eksklusivt på strømmekanalen i 2021.

Filmen er andre filminnspillingen basert på Maja Lundes roman. Nok en gang følger vi historien til Amalie og Mikael som denne gangen har funnet veien til et dansemiljø i Paris. Hovedrollene er de samme, med Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia. I filmen møter vi også danseprofiler som B-Boy Junior, Keiona, og Salah Benlemqawanssa.

Den første filmen var regissert av Katarina Launing, basert på Maja Lundes bok, også den med Lisa Teige fra Skam i hovedrollen. I den nye filmen har Ingvild Søderlind regien, med manus av Martina Cecelia. Filmen er produsert av Pål Røed (Paasan) og Christian Frederik Martin (Friland).

Handlingen kretser forsatt rundt drømmen om å oppnå stjernestatus – denne gangen innenfor street-dance verdenen:

«Etter mye motgang får de endelig sin store sjanse. Dansecrewet deres går videre til en global finale i Frankrike. I Paris begynner derimot livet å rakne. Konkurransen er beinhard. Dansecrewet innser at de må bedre dansenummeret sitt betraktelig hvis de skal ha en sjanse. I mellomtiden blir Amalie distrahert og oppsøker sin ukjente mor som er bosatt i Paris og driver ballettskole. Amalie misliker gruppas nye dansetrinn, begynner å skulke trening og en gryende frustrasjon begynner å spre seg i gjengen. Gruppa konfronterer Amalie og ber henne om å forlate konkurransen hvis hun ikke begynner å stille opp. Profesjonell dans er en tøff verden. Delt mellom kjærligheten til Mikael, lengselen etter hennes fraværende mor og hennes lidenskap for dans blir Amalie nødt til å velge. Hvem ønsker hun å være?»

Pål Røed har tidligere ikke lagt skjul på de internasjonale ambisjonene bak den nye filmen:

– Vi er glade for å ta Battles neste kapittel til den underjordiske dansescenen i Paris. Her utfordres våre norske karakterer av noen av verdens mest spennende dansere. Å fortsette vårt gode forhold til Netflix betyr at vi oppfyller drømmen om å fortelle historien vår til et globalt publikum med en verdensomspennende utgivelse. Publikum kan se frem til en spennende historie full av ungt drama, hard konkurranse, spørsmål om hvem du ønsker å være og ikke minst, mye dans.

MENY