Amerikansk remake av NRK-serien Match

Amerikansk remake av NRK-serien Match

NRK-serien Match får en amerikansk versjon med premiere på CBS.

Den amerikanske versjonen skal utvikles av Me, Myself & I-skaperen Dan Kopelman, også kjent for klassikeren Malcolm in the middle. Samprodusenter er Aaron Kaplan’s Kapital Entertainment, SMAC Entertainment, New Media Vision, Red Arrow Studios International, CBS Studios og Martin Lund og Ruben Thorkildsen i det norske selskapet Ape & Bjørn.

Martin Lund og medforfatter Thorkild Schrumpfs tv-serie Match hadde internasjonal premiere under den franske festivalen Series Series i 2017, og ble senere vist her hjemme på NRK. Lund og Liv Karin Dahlstrøm hadde regi på originalserien.

Det er Ape&Bjørn som produserte serien hvor «hverdagslige situasjoner og humoristiske utfordringer i vanlige menneskers liv blir kommentert som om det var en fotballkamp og en stor idrettsprestasjon – komplett med en kommentatorboks og to sportskommentatorer hvor enn hovedkarakteren befinner seg”.

Match er voksenversjonen av barneserien Kampen som gikk på NRK Super i 2013. Martin Lund er serieskaper og regissør for begge seriene. Han spiller dessuten den ene kommentatoren. I andre roller får vi gjensyn med blant andre Herbert Norum som Stian, Eline Grødal som Mia og Fredrik Steen som den andre kommentatoren.

«Hysterisk og virkelig originalt morsomt om hverdagens kamper», skrev VGs anmelder og ga terningkast 6 da Match hadde premiere i januar 2018.

Match er også vist i Sverige, Danmark og Island. Dessuten har Tsjekkia og Slovenia produsert egne versjoner som lanseres på nyåret, og flere land kommer etter.

Amerikansk remake av NRK-serien Match

Amerikansk remake av NRK-serien Match

NRK-serien Match får en amerikansk versjon med premiere på CBS.

Den amerikanske versjonen skal utvikles av Me, Myself & I-skaperen Dan Kopelman, også kjent for klassikeren Malcolm in the middle. Samprodusenter er Aaron Kaplan’s Kapital Entertainment, SMAC Entertainment, New Media Vision, Red Arrow Studios International, CBS Studios og Martin Lund og Ruben Thorkildsen i det norske selskapet Ape & Bjørn.

Martin Lund og medforfatter Thorkild Schrumpfs tv-serie Match hadde internasjonal premiere under den franske festivalen Series Series i 2017, og ble senere vist her hjemme på NRK. Lund og Liv Karin Dahlstrøm hadde regi på originalserien.

Det er Ape&Bjørn som produserte serien hvor «hverdagslige situasjoner og humoristiske utfordringer i vanlige menneskers liv blir kommentert som om det var en fotballkamp og en stor idrettsprestasjon – komplett med en kommentatorboks og to sportskommentatorer hvor enn hovedkarakteren befinner seg”.

Match er voksenversjonen av barneserien Kampen som gikk på NRK Super i 2013. Martin Lund er serieskaper og regissør for begge seriene. Han spiller dessuten den ene kommentatoren. I andre roller får vi gjensyn med blant andre Herbert Norum som Stian, Eline Grødal som Mia og Fredrik Steen som den andre kommentatoren.

«Hysterisk og virkelig originalt morsomt om hverdagens kamper», skrev VGs anmelder og ga terningkast 6 da Match hadde premiere i januar 2018.

Match er også vist i Sverige, Danmark og Island. Dessuten har Tsjekkia og Slovenia produsert egne versjoner som lanseres på nyåret, og flere land kommer etter.

MENY