Slipper dramaserie gjennom Amedia (+)

Slipper dramaserie gjennom Amedia (+)

"Outlier" er en ny norsk spenningsserie som sendes på alle Amedias nettaviser, med potensielt over 600 000 seere. Den er samtidig solgt til ti land og HBO. - Vi håper det vil gi dramaproduksjon en ny giv, på utsiden av det etablerte finansieringssystemet, sier Arne Berggren.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Outlier» er en ny norsk spenningsserie som sendes på alle Amedias nettaviser, med potensielt over 600 000 seere. Den er samtidig solgt til ti land og HBO. – Vi håper det vil gi dramaproduksjon en ny giv, på utsiden av det etablerte finansieringssystemet, sier Arne Berggren.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Slipper dramaserie gjennom Amedia (+)

Slipper dramaserie gjennom Amedia (+)

"Outlier" er en ny norsk spenningsserie som sendes på alle Amedias nettaviser, med potensielt over 600 000 seere. Den er samtidig solgt til ti land og HBO. - Vi håper det vil gi dramaproduksjon en ny giv, på utsiden av det etablerte finansieringssystemet, sier Arne Berggren.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Outlier» er en ny norsk spenningsserie som sendes på alle Amedias nettaviser, med potensielt over 600 000 seere. Den er samtidig solgt til ti land og HBO. – Vi håper det vil gi dramaproduksjon en ny giv, på utsiden av det etablerte finansieringssystemet, sier Arne Berggren.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY