Noomi Rapace og Aksel Hennie i ny thriller fra Tommy Wirkola

Noomi Rapace og Aksel Hennie i ny thriller fra Tommy Wirkola

Noomi Rapace og Aksel Hennie skal spille hovedrollene i Tommy Wirkolas kommende norskspråklige film med internasjonal tittel «The Trip».

Noomi Rapace og Aksel Hennie (foto: Sandra Myhrberg og Eirik Evjen)

Det er Deadline.com som melder at Noomi Rapace og Aksel Hennie skal spille hovedrollene i Tommy Wirkolas kommende norskspråklige film, som har internasjonal tittel The Trip. Filmen lanseres for internasjonalt salg av produksjonsselskapet og salgsagenten XYZ Films på Toronto Film Festival, som starter i dag.

I følge Deadline handler thrilleren The Trip om et dysfunksjonelt ektepar, spilt av Hennie og Rapace, som er på vei til en avsidesliggende hytte under påskudd å finne sammen igjen – mens begge har hemmelige planer om å ta livet av den andre. Før de får realisert disse planene får de imidlertid uventet besøk, som gjør at paret møter større fare enn de selv kunne ha planlagt.

Svenske Noomi Rapace spilte også i Tommy Wirkolas film What Happened to Monday fra 2017.

Manuskriptet er skrevet av Wirkola sammen med Nick Ball og John Niven, og filmen produseres av det norske selskapet 74 Entertainment ved Kjetil Omberg og Jørgen Storm Rosenberg. XYZ, som finansierer filmen, samarbeidet også med Wirkola og Omberg på Død Snø 2.

The Trip skal distribueres av Nordisk Film Distribusjon i Skandinavia.

Noomi Rapace og Aksel Hennie i ny thriller fra Tommy Wirkola

Noomi Rapace og Aksel Hennie i ny thriller fra Tommy Wirkola

Noomi Rapace og Aksel Hennie skal spille hovedrollene i Tommy Wirkolas kommende norskspråklige film med internasjonal tittel «The Trip».

Noomi Rapace og Aksel Hennie (foto: Sandra Myhrberg og Eirik Evjen)

Det er Deadline.com som melder at Noomi Rapace og Aksel Hennie skal spille hovedrollene i Tommy Wirkolas kommende norskspråklige film, som har internasjonal tittel The Trip. Filmen lanseres for internasjonalt salg av produksjonsselskapet og salgsagenten XYZ Films på Toronto Film Festival, som starter i dag.

I følge Deadline handler thrilleren The Trip om et dysfunksjonelt ektepar, spilt av Hennie og Rapace, som er på vei til en avsidesliggende hytte under påskudd å finne sammen igjen – mens begge har hemmelige planer om å ta livet av den andre. Før de får realisert disse planene får de imidlertid uventet besøk, som gjør at paret møter større fare enn de selv kunne ha planlagt.

Svenske Noomi Rapace spilte også i Tommy Wirkolas film What Happened to Monday fra 2017.

Manuskriptet er skrevet av Wirkola sammen med Nick Ball og John Niven, og filmen produseres av det norske selskapet 74 Entertainment ved Kjetil Omberg og Jørgen Storm Rosenberg. XYZ, som finansierer filmen, samarbeidet også med Wirkola og Omberg på Død Snø 2.

The Trip skal distribueres av Nordisk Film Distribusjon i Skandinavia.

MENY