Traileren for «Børning 3» er sluppet

Traileren for «Børning 3» er sluppet

Se traileren til den tredje Børning-filmen, som har premiere til høsten.

«Børning 3 blir større, morsommere og raskere – og skal denne gangen ta oss hele veien fra Trollstigen i Norge til Tyskland, og havne på den legendariske racingbanen Nürburgring, en av de lengste og mest utfordrende i verden», heter det i pressemeldingen fra distributøren SF Studios.

I den tredje filmen er Anders Baasmo tilbake i førersetet som Roy, sammen med Ida Husøy som datteren Nina. Baasmo måtte opprinnelig trekke seg fra filmen på grunn av andre forpliktelser, deriblant en utenlandsk filmproduksjon, men i fjor ble det kjent at han likevel hadde muligheten til å ta rollen.

– Jeg har alltid ønsket å gjøre denne filmen, men tidligere forpliktelser gjorde det etter hvert umulig å finne tid. Nå viser det seg at det likevel lar seg gjøre, så jeg gleder meg til å sette meg bak rattet til Lillegul igjen og ikke minst å få Ida Husøy i setet ved siden av hele veien til Tyskland, uttalte skuespilleren da.

Se traileren her:

Filmen produseres av Filmkameratene AS ved John M. Jacobsen og Ellen Alveberg, og regien er igjen ved Hallvard Bræin. Manusforfatter denne gang er Kjetil Indregard.

Også Otto Jespersen, Sven Nordin og Henrik Mestad er på plass i sine kjente roller, i tillegg til at Trond Halbo vender tilbake som TT fra den første filmen. Blant skuespillerne i filmen er dessuten Alexandra Maria Lara, Kathrine Thorborg Johansen, Henning Baum, Björn Kjellman og Wenche Myhre.

Børning 3 får norsk kinopremiere til høsten, med 9. september oppført som premieredato på Filmweb.

Traileren for «Børning 3» er sluppet

Traileren for «Børning 3» er sluppet

Se traileren til den tredje Børning-filmen, som har premiere til høsten.

«Børning 3 blir større, morsommere og raskere – og skal denne gangen ta oss hele veien fra Trollstigen i Norge til Tyskland, og havne på den legendariske racingbanen Nürburgring, en av de lengste og mest utfordrende i verden», heter det i pressemeldingen fra distributøren SF Studios.

I den tredje filmen er Anders Baasmo tilbake i førersetet som Roy, sammen med Ida Husøy som datteren Nina. Baasmo måtte opprinnelig trekke seg fra filmen på grunn av andre forpliktelser, deriblant en utenlandsk filmproduksjon, men i fjor ble det kjent at han likevel hadde muligheten til å ta rollen.

– Jeg har alltid ønsket å gjøre denne filmen, men tidligere forpliktelser gjorde det etter hvert umulig å finne tid. Nå viser det seg at det likevel lar seg gjøre, så jeg gleder meg til å sette meg bak rattet til Lillegul igjen og ikke minst å få Ida Husøy i setet ved siden av hele veien til Tyskland, uttalte skuespilleren da.

Se traileren her:

Filmen produseres av Filmkameratene AS ved John M. Jacobsen og Ellen Alveberg, og regien er igjen ved Hallvard Bræin. Manusforfatter denne gang er Kjetil Indregard.

Også Otto Jespersen, Sven Nordin og Henrik Mestad er på plass i sine kjente roller, i tillegg til at Trond Halbo vender tilbake som TT fra den første filmen. Blant skuespillerne i filmen er dessuten Alexandra Maria Lara, Kathrine Thorborg Johansen, Henning Baum, Björn Kjellman og Wenche Myhre.

Børning 3 får norsk kinopremiere til høsten, med 9. september oppført som premieredato på Filmweb.

MENY