Filmsamtalen: Ingrid Bolsø Berdal om «Heksejakt»

Filmsamtalen: Ingrid Bolsø Berdal om «Heksejakt»

Hvordan kan en varslingssak forvandle seg til en eksistensiell kamp? Ingrid Bolsø Berdal forteller om hovedrollen i dramaserien «Heksejakt» som har TV2-premiere denne uken; om velsignelsen av en dyktig filmstab og hvorfor hun alltid har et godt øye til fotografen.

Jo mer erfaring jeg får som skuespiller, desto mer ser jeg hva andre på en produksjon bidrar med, sier Ingrid Bolsø Berdal. I dramaserien Heksejakt spiller hun en varsler som betaler en høy pris for å gjøre jobben sin. Det er hennes andre store rolle denne vinteren ved siden av hovedrollen i langfilmen Spionen. Heksejakt er ingen vanlig heltehistorie, men en skildring av de destruktive mekanismene en varslingssak utløser, og hvor alene en varsler ofte står. Her forteller Bolsø Berdal om samarbeidet med serieskaperne og regissørene, den internasjonale karrieren som nådde et foreløpig klimaks med Westworld, og hva hun ønsker å gjøre framover.

Programleder er Kjetil Lismoen

Filmsamtalen: Ingrid Bolsø Berdal om «Heksejakt»

Filmsamtalen: Ingrid Bolsø Berdal om «Heksejakt»

Hvordan kan en varslingssak forvandle seg til en eksistensiell kamp? Ingrid Bolsø Berdal forteller om hovedrollen i dramaserien «Heksejakt» som har TV2-premiere denne uken; om velsignelsen av en dyktig filmstab og hvorfor hun alltid har et godt øye til fotografen.

Jo mer erfaring jeg får som skuespiller, desto mer ser jeg hva andre på en produksjon bidrar med, sier Ingrid Bolsø Berdal. I dramaserien Heksejakt spiller hun en varsler som betaler en høy pris for å gjøre jobben sin. Det er hennes andre store rolle denne vinteren ved siden av hovedrollen i langfilmen Spionen. Heksejakt er ingen vanlig heltehistorie, men en skildring av de destruktive mekanismene en varslingssak utløser, og hvor alene en varsler ofte står. Her forteller Bolsø Berdal om samarbeidet med serieskaperne og regissørene, den internasjonale karrieren som nådde et foreløpig klimaks med Westworld, og hva hun ønsker å gjøre framover.

Programleder er Kjetil Lismoen

MENY