De gode, de dårlige og de uspiselige julefilmene

De gode, de dårlige og de uspiselige julefilmene

Skal en god julefilm være sentimental og oppbyggelig? Nei, bedyrer Marte Stapnes og Kjetil Lismoen som her kommer med anbefalinger om hvilke filmer du bør se når julekosen tar overhånd.

Tante Pose, Tre nøtter til Askepott og Love Actually er vel og bra som en del av julepynten hjemme. Men skal du se noe som virkelig monner, må det litt brodd til, konkluderer Marte Stapnes og Kjetil Lismoen i denne samtalen. Utstyrt med hver sin juledrink mimrer de over barndommens julefilmer, hvilke julefilmer som ikke har tålt tidens tann, og hvorfor klassikeren It’s a wonderful life er langt mer subversiv enn den gir inntrykk av.

De gode, de dårlige og de uspiselige julefilmene

De gode, de dårlige og de uspiselige julefilmene

Skal en god julefilm være sentimental og oppbyggelig? Nei, bedyrer Marte Stapnes og Kjetil Lismoen som her kommer med anbefalinger om hvilke filmer du bør se når julekosen tar overhånd.

Tante Pose, Tre nøtter til Askepott og Love Actually er vel og bra som en del av julepynten hjemme. Men skal du se noe som virkelig monner, må det litt brodd til, konkluderer Marte Stapnes og Kjetil Lismoen i denne samtalen. Utstyrt med hver sin juledrink mimrer de over barndommens julefilmer, hvilke julefilmer som ikke har tålt tidens tann, og hvorfor klassikeren It’s a wonderful life er langt mer subversiv enn den gir inntrykk av.

MENY