Kristin Ulseth går fra Maipo til Miso Film

Kristin Ulseth går fra Maipo til Miso Film

Miso Film styrker selskapet ved å ansette Kristin Ulseth. Hun går fra stillingen som produsent i Maipo Film.

Kristin Ulseth har mer enn 25 års erfaring fra den norske og nordiske film- og tv-bransjen. Hun jobbet i flere år i NRK Drama og Nordisk Film-&TV Fond før hun begynte å jobbe som utviklingsansvarlig, og senere produsent i Maipo Film.

Der har hun vært involvert i mange prosjekter innen ulike sjangre og for ulike målgrupper, fra «indiefilmen» Kunsten å tenke negativt til dramaserien Lykkeland og familiefilmer om Albert Åberg. Hun har også regissert film – blant annet kortfilmen Odd er et egg som fikk pris på Tribeca film festival i 2017.

«Jeg jobbet i Maipo Film i 17 år, fra selskapet var relativt nystartet og frem til nå, og kjente at det var spennende med forandring. Miso Films posisjon og kapasitet både nasjonalt og internasjonalt var ekstra motiverende og jeg gleder meg veldig til å jobbe bredt med film og TV-serier i teamet med dyktige og hyggelige produsentkolleger,” sier Ulseth i en uttalelse.

Miso Film Norge har utvidet staben det siste året: I januar ble Bendik Heggen Strønstad ansatt som ny produsent. I fjor høst forlot Are Heidenstrøm Fantefilm for å bli ny daglig leder i selskapet.

Miso Film Norge har det siste året hatt tre tv-serier og én spillefilm i produksjon. Ungdomsthrilleren Skitten Snø og krimserien Besatt hadde begge premiere før helgen, på henholdsvis NRK og Viaplay. Deretter kommer thrillerdramaet Heksejakt tidlig på nyåret på TV2. Spillefilmen Alle utlendringer har lukka gardiner får kinopremiere i mars.

I Norge er Miso Film mest kjent for Varg Veum-filmene og to sesonger av Frikjent. Selskapet står også bak en rekke serier i både Danmark og Sverige, deriblant Den som dræper, 1864, Kriger og tre sesonger  av Netflix originalserien The Rain. Miso Film Sverige står bl.a. bak Modus (sesong 1 og 2) basert på Anne Holts kjente krimbøker.

Kristin Ulseth går fra Maipo til Miso Film

Kristin Ulseth går fra Maipo til Miso Film

Miso Film styrker selskapet ved å ansette Kristin Ulseth. Hun går fra stillingen som produsent i Maipo Film.

Kristin Ulseth har mer enn 25 års erfaring fra den norske og nordiske film- og tv-bransjen. Hun jobbet i flere år i NRK Drama og Nordisk Film-&TV Fond før hun begynte å jobbe som utviklingsansvarlig, og senere produsent i Maipo Film.

Der har hun vært involvert i mange prosjekter innen ulike sjangre og for ulike målgrupper, fra «indiefilmen» Kunsten å tenke negativt til dramaserien Lykkeland og familiefilmer om Albert Åberg. Hun har også regissert film – blant annet kortfilmen Odd er et egg som fikk pris på Tribeca film festival i 2017.

«Jeg jobbet i Maipo Film i 17 år, fra selskapet var relativt nystartet og frem til nå, og kjente at det var spennende med forandring. Miso Films posisjon og kapasitet både nasjonalt og internasjonalt var ekstra motiverende og jeg gleder meg veldig til å jobbe bredt med film og TV-serier i teamet med dyktige og hyggelige produsentkolleger,” sier Ulseth i en uttalelse.

Miso Film Norge har utvidet staben det siste året: I januar ble Bendik Heggen Strønstad ansatt som ny produsent. I fjor høst forlot Are Heidenstrøm Fantefilm for å bli ny daglig leder i selskapet.

Miso Film Norge har det siste året hatt tre tv-serier og én spillefilm i produksjon. Ungdomsthrilleren Skitten Snø og krimserien Besatt hadde begge premiere før helgen, på henholdsvis NRK og Viaplay. Deretter kommer thrillerdramaet Heksejakt tidlig på nyåret på TV2. Spillefilmen Alle utlendringer har lukka gardiner får kinopremiere i mars.

I Norge er Miso Film mest kjent for Varg Veum-filmene og to sesonger av Frikjent. Selskapet står også bak en rekke serier i både Danmark og Sverige, deriblant Den som dræper, 1864, Kriger og tre sesonger  av Netflix originalserien The Rain. Miso Film Sverige står bl.a. bak Modus (sesong 1 og 2) basert på Anne Holts kjente krimbøker.

MENY