NRK-serien «Nudes» fronter Haugesunds dramasatsing

NRK-serien «Nudes» fronter Haugesunds dramasatsing

NRK-serien ”Nudes” av serieskaperne Liv Joelle Barbosa Blad og Erika Calmeyer får premiere under filmfestivalen i Haugesund. Serien inngår i festivalens dramaserieprogram.

For tredje året på rad vil Den norske filmfestivalen vie seriedramaformatet spesiell plass, anført av det spenningsdrevne ungdomsdramaet Nudes. Det er skrevet av serieskaperne Liv Joelle Barbosa Blad og Erika Calmeyer som også har regi. Medforfatter er Jørgen Færøy Flasnes og produsent er Nina M. Barbosa Blad. I de sentrale rollene møter vi blant annet Lena Reinhardtsen, Johanne Regine Svendsberget og Christian Reyes (les mer om hele casten til slutt).

Nudes er et spenningsdrevet ungdomsdrama, fortalt som en antologiserie om 3 tenåringer fra forskjellige deler av Norge, på 9 episoder. Serien kommer på NRK i september og handler om spredning av nakenbilder.

”Sofia (16) og Axel har sex på en fest, og neste dag sirkulerer en film av de rundt på skolen. Hvem var det egentlig som filmet? I ungdomsserien Nudes møter vi Sofia (16), Viktor (18) og Ada (14) som alle står i sin første livskrise. På hver sin måte prøver de å vinne tilbake kontrollen når nakenbilder er på avveie”.

Nudes produseres av NRK P3, i co-produksjon med produksjonsselskapet Barbosa Film. Liv Joelle Barbosa Blad vant i 2017 Amanda for beste kortfilm med Min søster, og Erika Calmeyer er aktuell med serien TWIN som også har premiere på NRK i høst.


Mer om serien: Episoder: 9  Lengde: 20 minutter  Sjanger: Fiksjon, drama (antologi)  Regi: Liv Joelle Barbosa Blad, Erika Calmeyer  Manus: Liv Joelle Barbosa Blad, Erika Calmeyer, Jørgen Færøy Flasnes  Produsent: Nina M. Barbosa Blad  Cast: Lena Reinhardtsen, Johanne Regine Svendsberget, Christian Reyes Løvdal, Anna Storeng Frøseth, Karen Grendal Kolby, Tord Kinge, Louise Tofte Roiri


 

NRK-serien «Nudes» fronter Haugesunds dramasatsing

NRK-serien «Nudes» fronter Haugesunds dramasatsing

NRK-serien ”Nudes” av serieskaperne Liv Joelle Barbosa Blad og Erika Calmeyer får premiere under filmfestivalen i Haugesund. Serien inngår i festivalens dramaserieprogram.

For tredje året på rad vil Den norske filmfestivalen vie seriedramaformatet spesiell plass, anført av det spenningsdrevne ungdomsdramaet Nudes. Det er skrevet av serieskaperne Liv Joelle Barbosa Blad og Erika Calmeyer som også har regi. Medforfatter er Jørgen Færøy Flasnes og produsent er Nina M. Barbosa Blad. I de sentrale rollene møter vi blant annet Lena Reinhardtsen, Johanne Regine Svendsberget og Christian Reyes (les mer om hele casten til slutt).

Nudes er et spenningsdrevet ungdomsdrama, fortalt som en antologiserie om 3 tenåringer fra forskjellige deler av Norge, på 9 episoder. Serien kommer på NRK i september og handler om spredning av nakenbilder.

”Sofia (16) og Axel har sex på en fest, og neste dag sirkulerer en film av de rundt på skolen. Hvem var det egentlig som filmet? I ungdomsserien Nudes møter vi Sofia (16), Viktor (18) og Ada (14) som alle står i sin første livskrise. På hver sin måte prøver de å vinne tilbake kontrollen når nakenbilder er på avveie”.

Nudes produseres av NRK P3, i co-produksjon med produksjonsselskapet Barbosa Film. Liv Joelle Barbosa Blad vant i 2017 Amanda for beste kortfilm med Min søster, og Erika Calmeyer er aktuell med serien TWIN som også har premiere på NRK i høst.


Mer om serien: Episoder: 9  Lengde: 20 minutter  Sjanger: Fiksjon, drama (antologi)  Regi: Liv Joelle Barbosa Blad, Erika Calmeyer  Manus: Liv Joelle Barbosa Blad, Erika Calmeyer, Jørgen Færøy Flasnes  Produsent: Nina M. Barbosa Blad  Cast: Lena Reinhardtsen, Johanne Regine Svendsberget, Christian Reyes Løvdal, Anna Storeng Frøseth, Karen Grendal Kolby, Tord Kinge, Louise Tofte Roiri


 

MENY