Filmsamtalen: Har John Wick fortsatt grepet?

Filmsamtalen: Har John Wick fortsatt grepet?

Glem plotet, det er actionsekvensene og voldsballetten som er det beste ved John Wick-franchisen, konstaterer Jon Inge Faldalen og Gry Rustad i denne utgaven av Filmsamtalen.

Med utgangspunkt i blant annet en død kone og hundevalp forvandlet Keanu Reeves den første John Wick-figuren til en overraskende stor suksess. I den tredje filmen, John Wick: Chapter 3 – Parabellum, handler det fortsatt om å nedkjempe brutale motstandere mot alle odds. Dette er nydelig action for alle pengene, erklærer Gry Rustad tidlig i samtalen. Og det er ingen desorienterende nærbilder for å skjule middelmådig håndverk, sier Jon Inge Faldalen, som mener filmen har like mye til felles med dansefilmer som actionsekvensene i Jason Bourne-filmene. Men må man ha sett de foregående filmene for å få fullt utbytte av denne nye? Her gir de deg svar, og går heller ikke av veien for å spoile litt. Så da er du advart.

Filmsamtalen: Har John Wick fortsatt grepet?

Filmsamtalen: Har John Wick fortsatt grepet?

Glem plotet, det er actionsekvensene og voldsballetten som er det beste ved John Wick-franchisen, konstaterer Jon Inge Faldalen og Gry Rustad i denne utgaven av Filmsamtalen.

Med utgangspunkt i blant annet en død kone og hundevalp forvandlet Keanu Reeves den første John Wick-figuren til en overraskende stor suksess. I den tredje filmen, John Wick: Chapter 3 – Parabellum, handler det fortsatt om å nedkjempe brutale motstandere mot alle odds. Dette er nydelig action for alle pengene, erklærer Gry Rustad tidlig i samtalen. Og det er ingen desorienterende nærbilder for å skjule middelmådig håndverk, sier Jon Inge Faldalen, som mener filmen har like mye til felles med dansefilmer som actionsekvensene i Jason Bourne-filmene. Men må man ha sett de foregående filmene for å få fullt utbytte av denne nye? Her gir de deg svar, og går heller ikke av veien for å spoile litt. Så da er du advart.

MENY