Einar Film etablerer Anonymous Content Nordic

Einar Film etablerer Anonymous Content Nordic

Einar Film etablerer nytt selskap med True Detective-produsent Anonymous Content. Guri Neby leder selskapet som blant annet skal samarbeide med Maja Lunde og Bobbie Peers.

Foto: Guri Neby skal lede det nye selskapet 

Den amerikanske produsenten Anonymous Content, som blant annet står bak True Detective og Mr Robot, går sammen med Morten Tyldum og Guri Neby i Einar Film om å etablere Anonymous Content Nordic. Det melder Deadline.

Målet er blant annet å fange opp det store antallet talenter i den nordiske regionen, melder AC. Det nye selskapet skal utvikle og produsere innhold for både det internasjonale og det nordiske markedet. Neby skal være daglig leder og ha ansvaret for å bygge opp selskapet og ha overoppsyn med alle satsingene.

”Det finnes ingen geografiske grenser for gode fortellinger», sier AC i en pressemelding. ”Det finnes så utrolig mange film- og serieskapere i verden og vi er begeistret for partnerskapet med Morten og Guri som kan bidra til at flere historier når ut til et globalt publikum”.

«Det er et rikt tilfang av talenter i den nordiske regionen, sier Melby, og den oppmerksomheten vi får utenfra regionen er voksende. Dette samarbeidet gjør at vi kan utvikle og finansiere unikt lokalt innhold i Norge, Sverige, Danmark og på Island. Vi skal ivareta rettighetshaverne og det lokale DNA i prosjektene”.

En av satsingene er et samarbeid med komiker-duoen Ylvis og deres produksjonsselskap Concorde TV om en ”hybridserie” og en dramaserie basert på Maja Lundes «Bienes Historie». Selskapet skal også utvikle Bobbie Peers bokserie William Wenton til film eller serie.

Einar Film etablerer Anonymous Content Nordic

Einar Film etablerer Anonymous Content Nordic

Einar Film etablerer nytt selskap med True Detective-produsent Anonymous Content. Guri Neby leder selskapet som blant annet skal samarbeide med Maja Lunde og Bobbie Peers.

Foto: Guri Neby skal lede det nye selskapet 

Den amerikanske produsenten Anonymous Content, som blant annet står bak True Detective og Mr Robot, går sammen med Morten Tyldum og Guri Neby i Einar Film om å etablere Anonymous Content Nordic. Det melder Deadline.

Målet er blant annet å fange opp det store antallet talenter i den nordiske regionen, melder AC. Det nye selskapet skal utvikle og produsere innhold for både det internasjonale og det nordiske markedet. Neby skal være daglig leder og ha ansvaret for å bygge opp selskapet og ha overoppsyn med alle satsingene.

”Det finnes ingen geografiske grenser for gode fortellinger», sier AC i en pressemelding. ”Det finnes så utrolig mange film- og serieskapere i verden og vi er begeistret for partnerskapet med Morten og Guri som kan bidra til at flere historier når ut til et globalt publikum”.

«Det er et rikt tilfang av talenter i den nordiske regionen, sier Melby, og den oppmerksomheten vi får utenfra regionen er voksende. Dette samarbeidet gjør at vi kan utvikle og finansiere unikt lokalt innhold i Norge, Sverige, Danmark og på Island. Vi skal ivareta rettighetshaverne og det lokale DNA i prosjektene”.

En av satsingene er et samarbeid med komiker-duoen Ylvis og deres produksjonsselskap Concorde TV om en ”hybridserie” og en dramaserie basert på Maja Lundes «Bienes Historie». Selskapet skal også utvikle Bobbie Peers bokserie William Wenton til film eller serie.

MENY