Thea Hvistendahls ”Virgins4Lyfe” til SXSW

Thea Hvistendahls ”Virgins4Lyfe” til SXSW

Thea Hvistendahls «Virgins4Lyfe» får nordamerikansk premiere på SXSW. Filmen er produsert gjennom FilmLab Norges første kull, med manus av Sofia Lersol Lund og Andrea Berentsen Ottmar som produsent.

Kortfilmen Virgins4Lyfe får sin nord-amerikanske premiere på prestisjetunge SXSW i mars. Det er festivalen for musikk, film og medier som finner sted hvert år i Austin, Texas.

Den norske filmen er valgt ut som én av 23 filmer i programmet Narrative Shorts. Filmen er produsert som en del av FilmLab Norges første kull, og er regissert av Thea Hvistendahl, mens Sofia Lersol Lund har stått for manus og Andrea Berentsen Ottmar er produsent. Filmen deltok i konkurranseprogrammet på Kortfilmfestivalen i Grimstad i 2018.

– SXSW er et svært arrangement med stor konkurranse i filmprogrammet, så det å bli tatt ut er selvfølgelig en stor anerkjennelse. Det er dessuten en festival som både film-, musikk-, tech- og spillbransje fra hele verden valfarter til, så det er klart at det er et ekstra spennende sted å få vist seg fram. Vi gleder oss masse til å reise over å representere filmen, sier Berentsen Ottmar.

I filmen møter vi Astrid og Issi som er 14 år og har siste kveld på sydenferie. ”Målet er klart – særlig for Issi: å miste jomfrudommen før ferien er over. På byen blir de kjent med to gutter, Samuel og Rashid, men vennskapet blir utfordret når Astrid og Samuel får god kontakt, og Astrid ser ut til å komme Issi i forkjøpet”.

Thea Hvistendahl har gjort seg bemerket med sitt særegne uttrykk og vunnet flere priser for musikkvideo og kortfilm, samt laget en rekke reklamefilmer. I desember 2017 hadde hybridfilmen Adjø Montebello med Karpe Diem premiere, hennes første kinofilm.

Fakta om filmen:

Regissør: Thea Hvistendahl
Fotograf: Pål Ulvik Rokseth
Manus: Sofia Lersol Lund, Thea Hvistendahl
Med: Idun Aasheim Mykland, Marion Stærfelt, Shadrack Nsengimana, Evandro Alberto Da Costa Cruz Vaz
Produsent: Andrea Berentsen Ottmar

Les mer om SXSW her og Narrative Shorts her.

Les mer om talentprogrammet FilmLab Norge her.

1 kommentar til Thea Hvistendahls ”Virgins4Lyfe” til SXSW

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Thea Hvistendahls ”Virgins4Lyfe” til SXSW

Thea Hvistendahls ”Virgins4Lyfe” til SXSW

Thea Hvistendahls «Virgins4Lyfe» får nordamerikansk premiere på SXSW. Filmen er produsert gjennom FilmLab Norges første kull, med manus av Sofia Lersol Lund og Andrea Berentsen Ottmar som produsent.

Kortfilmen Virgins4Lyfe får sin nord-amerikanske premiere på prestisjetunge SXSW i mars. Det er festivalen for musikk, film og medier som finner sted hvert år i Austin, Texas.

Den norske filmen er valgt ut som én av 23 filmer i programmet Narrative Shorts. Filmen er produsert som en del av FilmLab Norges første kull, og er regissert av Thea Hvistendahl, mens Sofia Lersol Lund har stått for manus og Andrea Berentsen Ottmar er produsent. Filmen deltok i konkurranseprogrammet på Kortfilmfestivalen i Grimstad i 2018.

– SXSW er et svært arrangement med stor konkurranse i filmprogrammet, så det å bli tatt ut er selvfølgelig en stor anerkjennelse. Det er dessuten en festival som både film-, musikk-, tech- og spillbransje fra hele verden valfarter til, så det er klart at det er et ekstra spennende sted å få vist seg fram. Vi gleder oss masse til å reise over å representere filmen, sier Berentsen Ottmar.

I filmen møter vi Astrid og Issi som er 14 år og har siste kveld på sydenferie. ”Målet er klart – særlig for Issi: å miste jomfrudommen før ferien er over. På byen blir de kjent med to gutter, Samuel og Rashid, men vennskapet blir utfordret når Astrid og Samuel får god kontakt, og Astrid ser ut til å komme Issi i forkjøpet”.

Thea Hvistendahl har gjort seg bemerket med sitt særegne uttrykk og vunnet flere priser for musikkvideo og kortfilm, samt laget en rekke reklamefilmer. I desember 2017 hadde hybridfilmen Adjø Montebello med Karpe Diem premiere, hennes første kinofilm.

Fakta om filmen:

Regissør: Thea Hvistendahl
Fotograf: Pål Ulvik Rokseth
Manus: Sofia Lersol Lund, Thea Hvistendahl
Med: Idun Aasheim Mykland, Marion Stærfelt, Shadrack Nsengimana, Evandro Alberto Da Costa Cruz Vaz
Produsent: Andrea Berentsen Ottmar

Les mer om SXSW her og Narrative Shorts her.

Les mer om talentprogrammet FilmLab Norge her.

One Response to Thea Hvistendahls ”Virgins4Lyfe” til SXSW

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY