Moland-remake den tredje mest sette kinofilmen i USA

Moland-remake den tredje mest sette kinofilmen i USA

Hans Petter Molands remake av egen film ble den tredje mest sette filmen på amerikanske og kanadiske kinoer denne helgen. Likevel mener enkelte bransjeblader at Neesons kontroversielle uttalelser har skadet filmens inntjeningsevne.

Cold Pursuit, Hans Petter Molands remake av sin egen Kraftidioten med Liam Neeson i hovedrollen, ble den tredje mest sette filmen på amerikanske og kanadiske kinoer denne helgen, melder BBC. 11 millioner dollar i innspilte inntekter er blant de dårligste åpningstallene for en actionfilm med Liam Neeson, men likevel altså en av de beste for denne helgen. Det er bare den nye Legofilmen og What Men Want som ble sett av flere.

Bransjepublikasjonen Entertainment Weekly mener Cold Pursuit derfor er en ”flopp”, mens både BBC og Variety mener det er vanskelig å si noe om Neesons kontroversielle uttalelser i forkant av premieren har påvirket besøket.

Det var i et intervju med Independent at Neeson kom med uttalelser som har vakt reaksjoner og blitt et mediesirkus. Neeson fortalte om sine hevntanker overfor en mulig svart overgriper etter at en venninne ble voldtatt, og er i kjølvannet av det blitt anklaget for å være rasistisk.

Filmstudioet avlyste gallapremieren med rød løper for å dempe mulige skadevirkninger, og debatten går fortsatt. Under pressekonferansen på Berlinalen til Molands nye film, Ut og stjæle hester, tok den norske regissøren Neeson i forsvar og kritiserte hvordan han ble mistolket i sosiale medier.

Det er selskapet Paradox som er norsk hovedprodusent på Cold Pursuit.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Moland-remake den tredje mest sette kinofilmen i USA

Moland-remake den tredje mest sette kinofilmen i USA

Hans Petter Molands remake av egen film ble den tredje mest sette filmen på amerikanske og kanadiske kinoer denne helgen. Likevel mener enkelte bransjeblader at Neesons kontroversielle uttalelser har skadet filmens inntjeningsevne.

Cold Pursuit, Hans Petter Molands remake av sin egen Kraftidioten med Liam Neeson i hovedrollen, ble den tredje mest sette filmen på amerikanske og kanadiske kinoer denne helgen, melder BBC. 11 millioner dollar i innspilte inntekter er blant de dårligste åpningstallene for en actionfilm med Liam Neeson, men likevel altså en av de beste for denne helgen. Det er bare den nye Legofilmen og What Men Want som ble sett av flere.

Bransjepublikasjonen Entertainment Weekly mener Cold Pursuit derfor er en ”flopp”, mens både BBC og Variety mener det er vanskelig å si noe om Neesons kontroversielle uttalelser i forkant av premieren har påvirket besøket.

Det var i et intervju med Independent at Neeson kom med uttalelser som har vakt reaksjoner og blitt et mediesirkus. Neeson fortalte om sine hevntanker overfor en mulig svart overgriper etter at en venninne ble voldtatt, og er i kjølvannet av det blitt anklaget for å være rasistisk.

Filmstudioet avlyste gallapremieren med rød løper for å dempe mulige skadevirkninger, og debatten går fortsatt. Under pressekonferansen på Berlinalen til Molands nye film, Ut og stjæle hester, tok den norske regissøren Neeson i forsvar og kritiserte hvordan han ble mistolket i sosiale medier.

Det er selskapet Paradox som er norsk hovedprodusent på Cold Pursuit.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY