Solveig S. Ræstad blir ny filmkommisjonær i Trøndelag

Solveig S. Ræstad blir ny filmkommisjonær i Trøndelag

Solveig Sigmond Ræstad blir ny leder for Trøndelag og Innlandets filmkommisjon, Midgard Film Commission Norway. Hun har flere års bakgrunn som daglig leder og produsent fra filmbransjen.

Solveig Sigmond Ræstad blir ny leder for Trøndelag og Innlandets filmkommisjon, Midgard Film Commission Norway. Det melder Midtnorsk filmsenter. Det skjer kort tid etter at Østnorsk Filmsenter, som koordinerer mye av kommisjonærarbeidet med Midtnorsk, ansatte Linda Steinhoff som filmkommisjonær.

Sigmond Ræstad har flere års bakgrunn fra filmbransjen, både som daglig leder i eget produksjonsselskap, og senest som flerårig produsent, regissør, prosjektleder og klipper for produksjonsselskapet News on Request. Hun har også jobbet som lineproducer på dramaserien Himmelblå for NRK.

Hun har i tillegg skrevet spillefilmmanus for barn, som nå er under utvikling hos den islandske produsenten Sagafilm. Solveig starter gradvis opp i stillingen som filmkommisjonær utover våren, og vil blant annet være å treffe på filmfestivalen i Berlin i februar og under Cannes Filmfestival i mai. Hun tiltrer for fullt 15. august.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått Solveig med på laget. Med sin allsidige og lange filmbakgrunn, kombinert med jusstudier og internasjonalt nettverk, har filmkommisjonen fått en kunnskapsrik og sterk leder. Solveig har de beste forutsetninger i arbeidet med å trekke flere filmproduksjoner til Trøndelag og Innlandet, og bidra til å videreutvikle filmbransjen i regionen. Vi gleder oss til å samarbeide med Solveig», sier daglig leder for Midtnorsk Filmsenter, Eli Gjerde.

Midgard Film Commission Norway er underlagt Midtnorsk Filmsenter og har hovedkontor i Trondheim. Filmkommisjonsarbeidet skjer i samarbeid med Østnorsk Filmsenter.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Solveig S. Ræstad blir ny filmkommisjonær i Trøndelag

Solveig S. Ræstad blir ny filmkommisjonær i Trøndelag

Solveig Sigmond Ræstad blir ny leder for Trøndelag og Innlandets filmkommisjon, Midgard Film Commission Norway. Hun har flere års bakgrunn som daglig leder og produsent fra filmbransjen.

Solveig Sigmond Ræstad blir ny leder for Trøndelag og Innlandets filmkommisjon, Midgard Film Commission Norway. Det melder Midtnorsk filmsenter. Det skjer kort tid etter at Østnorsk Filmsenter, som koordinerer mye av kommisjonærarbeidet med Midtnorsk, ansatte Linda Steinhoff som filmkommisjonær.

Sigmond Ræstad har flere års bakgrunn fra filmbransjen, både som daglig leder i eget produksjonsselskap, og senest som flerårig produsent, regissør, prosjektleder og klipper for produksjonsselskapet News on Request. Hun har også jobbet som lineproducer på dramaserien Himmelblå for NRK.

Hun har i tillegg skrevet spillefilmmanus for barn, som nå er under utvikling hos den islandske produsenten Sagafilm. Solveig starter gradvis opp i stillingen som filmkommisjonær utover våren, og vil blant annet være å treffe på filmfestivalen i Berlin i februar og under Cannes Filmfestival i mai. Hun tiltrer for fullt 15. august.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått Solveig med på laget. Med sin allsidige og lange filmbakgrunn, kombinert med jusstudier og internasjonalt nettverk, har filmkommisjonen fått en kunnskapsrik og sterk leder. Solveig har de beste forutsetninger i arbeidet med å trekke flere filmproduksjoner til Trøndelag og Innlandet, og bidra til å videreutvikle filmbransjen i regionen. Vi gleder oss til å samarbeide med Solveig», sier daglig leder for Midtnorsk Filmsenter, Eli Gjerde.

Midgard Film Commission Norway er underlagt Midtnorsk Filmsenter og har hovedkontor i Trondheim. Filmkommisjonsarbeidet skjer i samarbeid med Østnorsk Filmsenter.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY