Screen Story utvider – henter inn team fra Fjorden Cowboys

Screen Story utvider – henter inn team fra Fjorden Cowboys

Stian Servoss og Thorvald Nilsen, begge kjente profiler fra produksjonsmiljøet i Bergen, har meldt overgang til Screen Story. Selskapet fortsetter dermed å utvide sin virksomhet.

Foto: Stian Servoss hviler ut sammen med Lothepus (foto av Geir Kreken)

Screen Story, som denne uken var aktuell med premiere på serien Korrespondentene på TV2, styrker sin satsing på programproduksjon ytterligere, melder de i en pressemelding.

Det er fotograf og regissør Stian Servoss som sammen med produsent Thorvald Nilsen blir med til Screen Story. Sammen har disse to jobbet på en rekke produksjoner for blant annet Flimmer Film, som Once Aurora og Fjorden Cowboys.

De siste årene har Screen Story utvidet merkbart, særlig i Bergen, og er nå et landsdekkende TV-, film, og innholdsproduksjonsselskap med 30 ansatte og kontor i 8 ulike byer – i alle store kystbyer fra Kristiansand til Tromsø. De siste månedene har selskapet vært engasjert i en rekke serier som Hvem drepte Birgitte på TV 2, Overleverne på NRK og nå nylig Korrespondentene på TV 2. Selskapet har i likhet med deler av bransjen samlet seg på Media City i sentrum av Bergen.

– Det er stort for oss å få så anerkjente medarbeidere med på laget. Sammen har jo Stian og Thorvald vunnet Gullruten, i tillegg til flere andre individuelle priser. Vi ønsker å styrke dokumentarfilmproduksjonen fra Vestlandet, sier Anders Hereid, programsjef i Screen Story.

-Vi har en rekke spennende prosjekter under utvikling nå. Dokumentarserier har blitt veldig populært også i strømmetjenestene, så vi tror på en oppblomstring og vekst i dette markedet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Screen Story utvider – henter inn team fra Fjorden Cowboys

Screen Story utvider – henter inn team fra Fjorden Cowboys

Stian Servoss og Thorvald Nilsen, begge kjente profiler fra produksjonsmiljøet i Bergen, har meldt overgang til Screen Story. Selskapet fortsetter dermed å utvide sin virksomhet.

Foto: Stian Servoss hviler ut sammen med Lothepus (foto av Geir Kreken)

Screen Story, som denne uken var aktuell med premiere på serien Korrespondentene på TV2, styrker sin satsing på programproduksjon ytterligere, melder de i en pressemelding.

Det er fotograf og regissør Stian Servoss som sammen med produsent Thorvald Nilsen blir med til Screen Story. Sammen har disse to jobbet på en rekke produksjoner for blant annet Flimmer Film, som Once Aurora og Fjorden Cowboys.

De siste årene har Screen Story utvidet merkbart, særlig i Bergen, og er nå et landsdekkende TV-, film, og innholdsproduksjonsselskap med 30 ansatte og kontor i 8 ulike byer – i alle store kystbyer fra Kristiansand til Tromsø. De siste månedene har selskapet vært engasjert i en rekke serier som Hvem drepte Birgitte på TV 2, Overleverne på NRK og nå nylig Korrespondentene på TV 2. Selskapet har i likhet med deler av bransjen samlet seg på Media City i sentrum av Bergen.

– Det er stort for oss å få så anerkjente medarbeidere med på laget. Sammen har jo Stian og Thorvald vunnet Gullruten, i tillegg til flere andre individuelle priser. Vi ønsker å styrke dokumentarfilmproduksjonen fra Vestlandet, sier Anders Hereid, programsjef i Screen Story.

-Vi har en rekke spennende prosjekter under utvikling nå. Dokumentarserier har blitt veldig populært også i strømmetjenestene, så vi tror på en oppblomstring og vekst i dette markedet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY