2018 – året da kinofilmen slo tilbake og humoren ble ufarlig

2018 – året da kinofilmen slo tilbake og humoren ble ufarlig

Det har vært et godt filmår, men et middelmådig serieår, mener Gry Rustad, som sammen med Jon Inge Faldalen og Kai Schwind formidler sine største film- og serieopplevelser fra 2018.

Mens julesteken freste i ovnen og ølet fortsatt var kaldt, satte Filmsamtalens faste panel seg sammen for å oppsummere høydepunktene fra 2018. Det kan virke som serieåret har vært ganske middelmådig, og at komedien og humor generelt er blitt mer politisk korrekt, mener Gry Rustad, Kai Schwind og Jon Inge Faldalen. Det var likevel en rekke lyspunkter – fra Bojack Horseman til NRKs Parterapi. Men ikke mange av årets serier kunne matche dybden i langfilmer som Shoplifters og Roma. Og kan sistnevnte, som distribueres av Netflix, kun nytes på kino?

2018 – året da kinofilmen slo tilbake og humoren ble ufarlig

2018 – året da kinofilmen slo tilbake og humoren ble ufarlig

Det har vært et godt filmår, men et middelmådig serieår, mener Gry Rustad, som sammen med Jon Inge Faldalen og Kai Schwind formidler sine største film- og serieopplevelser fra 2018.

Mens julesteken freste i ovnen og ølet fortsatt var kaldt, satte Filmsamtalens faste panel seg sammen for å oppsummere høydepunktene fra 2018. Det kan virke som serieåret har vært ganske middelmådig, og at komedien og humor generelt er blitt mer politisk korrekt, mener Gry Rustad, Kai Schwind og Jon Inge Faldalen. Det var likevel en rekke lyspunkter – fra Bojack Horseman til NRKs Parterapi. Men ikke mange av årets serier kunne matche dybden i langfilmer som Shoplifters og Roma. Og kan sistnevnte, som distribueres av Netflix, kun nytes på kino?

MENY