Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Hun er aktuell i kinofilmene «En Affære» og «Barn», dramaserien «Kielergata» og skal spille overfor Stellan Skarsgård i «Håp». Her forteller Andrea Bræin Hovig om hvorfor hun aldri kommer over sin gjennombruddsrolle som Hedda Gabler, og utfordringen med å måtte ta til takke med roller som ”kona til”.

Det er egentlig ganske utrolig, men det var ikke før denne høsten at Andrea Bræin Hovig fikk sin første hovedrolle i en spillefilm. Som programleder Kjetil Lismoen sier det i samtalen med henne: det føles som hun har spilt flere hovedroller allerede. Denne høsten har hun medvirket i En affære og den mørke dramaserien Kielergata. Senere i desember kan vi se henne i Dag Johan Haugeruds Barn, før hun går i gang med opptakene til Maria Sødahls Håp i februar. Men dette er bare noe av det hun holder på med.

Foto: Scanpix

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Hun er aktuell i kinofilmene «En Affære» og «Barn», dramaserien «Kielergata» og skal spille overfor Stellan Skarsgård i «Håp». Her forteller Andrea Bræin Hovig om hvorfor hun aldri kommer over sin gjennombruddsrolle som Hedda Gabler, og utfordringen med å måtte ta til takke med roller som ”kona til”.

Det er egentlig ganske utrolig, men det var ikke før denne høsten at Andrea Bræin Hovig fikk sin første hovedrolle i en spillefilm. Som programleder Kjetil Lismoen sier det i samtalen med henne: det føles som hun har spilt flere hovedroller allerede. Denne høsten har hun medvirket i En affære og den mørke dramaserien Kielergata. Senere i desember kan vi se henne i Dag Johan Haugeruds Barn, før hun går i gang med opptakene til Maria Sødahls Håp i februar. Men dette er bare noe av det hun holder på med.

Foto: Scanpix

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY