Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Hun er aktuell i kinofilmene «En Affære» og «Barn», dramaserien «Kielergata» og skal spille overfor Stellan Skarsgård i «Håp». Her forteller Andrea Bræin Hovig om hvorfor hun aldri kommer over sin gjennombruddsrolle som Hedda Gabler, og utfordringen med å måtte ta til takke med roller som ”kona til”.

Det er egentlig ganske utrolig, men det var ikke før denne høsten at Andrea Bræin Hovig fikk sin første hovedrolle i en spillefilm. Som programleder Kjetil Lismoen sier det i samtalen med henne: det føles som hun har spilt flere hovedroller allerede. Denne høsten har hun medvirket i En affære og den mørke dramaserien Kielergata. Senere i desember kan vi se henne i Dag Johan Haugeruds Barn, før hun går i gang med opptakene til Maria Sødahls Håp i februar. Men dette er bare noe av det hun holder på med.

Foto: Scanpix

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Filmsamtalen med Andrea Bræin Hovig

Hun er aktuell i kinofilmene «En Affære» og «Barn», dramaserien «Kielergata» og skal spille overfor Stellan Skarsgård i «Håp». Her forteller Andrea Bræin Hovig om hvorfor hun aldri kommer over sin gjennombruddsrolle som Hedda Gabler, og utfordringen med å måtte ta til takke med roller som ”kona til”.

Det er egentlig ganske utrolig, men det var ikke før denne høsten at Andrea Bræin Hovig fikk sin første hovedrolle i en spillefilm. Som programleder Kjetil Lismoen sier det i samtalen med henne: det føles som hun har spilt flere hovedroller allerede. Denne høsten har hun medvirket i En affære og den mørke dramaserien Kielergata. Senere i desember kan vi se henne i Dag Johan Haugeruds Barn, før hun går i gang med opptakene til Maria Sødahls Håp i februar. Men dette er bare noe av det hun holder på med.

Foto: Scanpix

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MENY