Filmsamtalen: Halloween spesial

Filmsamtalen: Halloween spesial

Hva er forskjellen på skrekk for tv og skrekk for film? Og var det Twilight Zone som for alvor startet det hele? Gry Rustad og Kai Schwind ser på Halloweenfilmens røtter og forteller om sin opplevelse av å se de nye seriene «The Chilling Adventures of Sabrina» og «Haunted Hill House».

Hvorfor orker dere å se så mange skrekkfilmer? Vårt panel forsøker igjen å svare på dette spørsmålet i denne utgaven av Filmsamtalen som sammenfaller med årets Halloween-feiring.

Gry Rustad og Kai Schwind ser på skrekksjangerens historikk på tv før de går videre til strømme-aktuelle The Chilling Adventures of Sabrina og Haunted Hill House, for så å avslutte med å diskutere Halloween-episoder på TV. Med Twilight Zone og Alfred Hitchcock Presents kom fjernsynet for alvor på banen. Men har ikke filmen utforsket gysningenes herligheter helt siden sin stumme barndom?

Filmsamtalen: Halloween spesial

Filmsamtalen: Halloween spesial

Hva er forskjellen på skrekk for tv og skrekk for film? Og var det Twilight Zone som for alvor startet det hele? Gry Rustad og Kai Schwind ser på Halloweenfilmens røtter og forteller om sin opplevelse av å se de nye seriene «The Chilling Adventures of Sabrina» og «Haunted Hill House».

Hvorfor orker dere å se så mange skrekkfilmer? Vårt panel forsøker igjen å svare på dette spørsmålet i denne utgaven av Filmsamtalen som sammenfaller med årets Halloween-feiring.

Gry Rustad og Kai Schwind ser på skrekksjangerens historikk på tv før de går videre til strømme-aktuelle The Chilling Adventures of Sabrina og Haunted Hill House, for så å avslutte med å diskutere Halloween-episoder på TV. Med Twilight Zone og Alfred Hitchcock Presents kom fjernsynet for alvor på banen. Men har ikke filmen utforsket gysningenes herligheter helt siden sin stumme barndom?

MENY