Filmsamtalen:  De beste filmene og seriene i 2017

Filmsamtalen: De beste filmene og seriene i 2017

Hvilke filmer og serier gjorde sterkest inntrykk i 2017? Kai Schwind, Gry Rustad og Jon Inge Faldalen gjør her opp status for året som er gått.

Det var året da serieveteranene David Lynch og David Simon kom sterkt tilbake med Twin Peaks: The Return og The Deuce, og blant annet Leftovers og John Wick holdt stand. Ruben Östlund tok filmverdenen med storm med The Square mens Joachim Trier forvandlet den overnaturlige thrilleren Thelma til en grøssende spirituell opplevelse.

Kai Schwind, Gry Rustad og Jon Inge Faldalen oppsummerer 2017, med starter med en liten seanse om kinoaktuelle Star Wars: The Last Jedi, før de giver løs på sine respektive film- og seriefavoritter.

Lydtekniker er Svenn Kvelstad

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Filmsamtalen:  De beste filmene og seriene i 2017

Filmsamtalen: De beste filmene og seriene i 2017

Hvilke filmer og serier gjorde sterkest inntrykk i 2017? Kai Schwind, Gry Rustad og Jon Inge Faldalen gjør her opp status for året som er gått.

Det var året da serieveteranene David Lynch og David Simon kom sterkt tilbake med Twin Peaks: The Return og The Deuce, og blant annet Leftovers og John Wick holdt stand. Ruben Östlund tok filmverdenen med storm med The Square mens Joachim Trier forvandlet den overnaturlige thrilleren Thelma til en grøssende spirituell opplevelse.

Kai Schwind, Gry Rustad og Jon Inge Faldalen oppsummerer 2017, med starter med en liten seanse om kinoaktuelle Star Wars: The Last Jedi, før de giver løs på sine respektive film- og seriefavoritter.

Lydtekniker er Svenn Kvelstad

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY