Filmsamtalen: Dunkirk, Game of Thrones og reality-skrekk

Filmsamtalen: Dunkirk, Game of Thrones og reality-skrekk

Gry Rustad, Jon Inge Faldalen og Kai Schwind er tilbake fra sommerpausen. Denne gangen diskuterer de ”Dunkirk” og fremhever nye filmer og dramaserier som har gjort inntrykk på dem i sommer.

Sommerens store filmbegivenhet på kino er utvilsomt Christopher Nolans skildring av britenes dramatiske evakuering fra den franske havnebyen Dunkirk i 1940. Dunkirk – i 70 mm IMAX! – har gjort inntrykk på vårt panel som nok en gang består av Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Schwind.

I andre delen av samtalen anbefaler de filmer og tv-serier som de nylig har oppdaget. Blant annet: komediedramaet I’m dying up here (HBO), reality-skrekkserien Release the Hounds (ITV), den dystopiske skrekkfilmen It comes at night (nå på kino), dramaserien The Leftovers (HBO), den anarkistike animasjonsserien Rick and Morty (Netflix). Og så har Faldalen endelig sett alle sesonger av Game of Thrones slik at panelet kan velge sine favorittkarakterer.

Denne gangen sitter Jon Inge og Kai i Westerdals podcaststudio i Oslo mens Gry er med via Skype fra Mexico. Lydtekniker er Herman Hassel ved Westerdals Oslo ACT.

2 kommentarer til Filmsamtalen: Dunkirk, Game of Thrones og reality-skrekk

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Filmsamtalen: Dunkirk, Game of Thrones og reality-skrekk

Filmsamtalen: Dunkirk, Game of Thrones og reality-skrekk

Gry Rustad, Jon Inge Faldalen og Kai Schwind er tilbake fra sommerpausen. Denne gangen diskuterer de ”Dunkirk” og fremhever nye filmer og dramaserier som har gjort inntrykk på dem i sommer.

Sommerens store filmbegivenhet på kino er utvilsomt Christopher Nolans skildring av britenes dramatiske evakuering fra den franske havnebyen Dunkirk i 1940. Dunkirk – i 70 mm IMAX! – har gjort inntrykk på vårt panel som nok en gang består av Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Schwind.

I andre delen av samtalen anbefaler de filmer og tv-serier som de nylig har oppdaget. Blant annet: komediedramaet I’m dying up here (HBO), reality-skrekkserien Release the Hounds (ITV), den dystopiske skrekkfilmen It comes at night (nå på kino), dramaserien The Leftovers (HBO), den anarkistike animasjonsserien Rick and Morty (Netflix). Og så har Faldalen endelig sett alle sesonger av Game of Thrones slik at panelet kan velge sine favorittkarakterer.

Denne gangen sitter Jon Inge og Kai i Westerdals podcaststudio i Oslo mens Gry er med via Skype fra Mexico. Lydtekniker er Herman Hassel ved Westerdals Oslo ACT.

2 Responses to Filmsamtalen: Dunkirk, Game of Thrones og reality-skrekk

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY