Filmsamtalen: Tenåringssåpe, Skam og Twin Peaks

Filmsamtalen: Tenåringssåpe, Skam og Twin Peaks

Hva er det med såpeserier for og med tenåringer og skrekkfilmer som gjør disse undervurderte sjangrene så spennende og vitale akkurat nå? Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Schwind er her med en ny runde av podcasten Filmsamtalen der de også tar for seg nye sesongen av Twin Peaks.

I denne utgaven av Filmsamtalen tar Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Schwind for seg to sjangere som lenge hadde lavstatus, men som i det siste har produsert mye spennende og samfunnsrelevant: Såpeserier for og med tenåringer og skrekkfilm. Blant annet diskuterer de tv-fenomenet Skam (som Rustad faktisk forsker på), de kinoaktuelle filmene Get Out og RAW og kultserien Twin Peaks som er klar for en ny sesong.

Lydtekniker er Herman Hassel ved Westerdals Oslo ACT.

Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker.

Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. 

Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Filmsamtalen: Tenåringssåpe, Skam og Twin Peaks

Filmsamtalen: Tenåringssåpe, Skam og Twin Peaks

Hva er det med såpeserier for og med tenåringer og skrekkfilmer som gjør disse undervurderte sjangrene så spennende og vitale akkurat nå? Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Schwind er her med en ny runde av podcasten Filmsamtalen der de også tar for seg nye sesongen av Twin Peaks.

I denne utgaven av Filmsamtalen tar Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Schwind for seg to sjangere som lenge hadde lavstatus, men som i det siste har produsert mye spennende og samfunnsrelevant: Såpeserier for og med tenåringer og skrekkfilm. Blant annet diskuterer de tv-fenomenet Skam (som Rustad faktisk forsker på), de kinoaktuelle filmene Get Out og RAW og kultserien Twin Peaks som er klar for en ny sesong.

Lydtekniker er Herman Hassel ved Westerdals Oslo ACT.

Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker.

Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. 

Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY