Brennpunkt: talentutvikling

Brennpunkt: talentutvikling

Under Amandasamtalen i Haugesund kan du møte Per Fly, Erik Skjoldbjærg, Yngve Sæther og Synnøve Hørsdal i samtale om talentutvikling i et internasjonalt perspektiv. Tar vi godt nok vare på regiprofilene våre?

«Regi-profilene er vårt sterkeste salgskort internasjonalt » (Rikke Ennis, Internasjonal salgsagent, TrustNordisk til Rushprint)

Nordiske regissører og produsenter står i bresjen for en internasjonal suksess uten sidestykke i nordisk filmhistorie, og mange av talentene reiser til Hollywood. Men hvordan står det til med talentutviklingen her hjemme?

Har nordiske produsenter i dag ressurser til å drive talentutvikling?  Hvordan spotter produsentene de nye talentene – og i hvilken grad følges de etablerte og «gamle» talentene opp? Til årets Amandasamtale fredag 16. august har vi invitert produsenter og regissører som tenker internasjonalt med sine filmer og som aktivt jobber med å utvikle talenter i et internasjonalt perspektiv.

Paneldeltakere:  Erik Skjoldbjærg (regissør Pionéer), Per Fly (regissør Monica Z), Yngve Sæther (produsent i Motlys) og Synnøve Hørsdal (Produsent i Maipo).

Programleder: Kjetil Lismoen, filmkritiker og redaktør for Rushprint.

Fredag 16. august

Kl. 15.00-16.00

Rica Maritim, Salongene (2.etasje)

Fri entré

Amandasamtalen arrangeres hvert år for å sette fokus på trender og tendenser innen norsk og nordisk film. Samtalen er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Rushprint, Amandakomiteen og Den norske filmfestivalen. Samtalen retter seg i hovedsak mot bransje og presse, men er også åpen for publikum.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Brennpunkt: talentutvikling

Brennpunkt: talentutvikling

Under Amandasamtalen i Haugesund kan du møte Per Fly, Erik Skjoldbjærg, Yngve Sæther og Synnøve Hørsdal i samtale om talentutvikling i et internasjonalt perspektiv. Tar vi godt nok vare på regiprofilene våre?

«Regi-profilene er vårt sterkeste salgskort internasjonalt » (Rikke Ennis, Internasjonal salgsagent, TrustNordisk til Rushprint)

Nordiske regissører og produsenter står i bresjen for en internasjonal suksess uten sidestykke i nordisk filmhistorie, og mange av talentene reiser til Hollywood. Men hvordan står det til med talentutviklingen her hjemme?

Har nordiske produsenter i dag ressurser til å drive talentutvikling?  Hvordan spotter produsentene de nye talentene – og i hvilken grad følges de etablerte og «gamle» talentene opp? Til årets Amandasamtale fredag 16. august har vi invitert produsenter og regissører som tenker internasjonalt med sine filmer og som aktivt jobber med å utvikle talenter i et internasjonalt perspektiv.

Paneldeltakere:  Erik Skjoldbjærg (regissør Pionéer), Per Fly (regissør Monica Z), Yngve Sæther (produsent i Motlys) og Synnøve Hørsdal (Produsent i Maipo).

Programleder: Kjetil Lismoen, filmkritiker og redaktør for Rushprint.

Fredag 16. august

Kl. 15.00-16.00

Rica Maritim, Salongene (2.etasje)

Fri entré

Amandasamtalen arrangeres hvert år for å sette fokus på trender og tendenser innen norsk og nordisk film. Samtalen er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Rushprint, Amandakomiteen og Den norske filmfestivalen. Samtalen retter seg i hovedsak mot bransje og presse, men er også åpen for publikum.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY