Maria Bock i Cannes

I år er skuespiller Maria Bock den eneste norske deltakeren i noe program under åpningen av Cannes-festivalen.

Maria Bock er i Cannes med filmen Robert Mitchum is dead, regissert av Olivier Babinet. Filmen deltar i sideprogrammet L’ACID som er drevet av flere franske regissørforbund.  Sammen med hovedrolleinnehaver Olivier Gourmet og to andre skuespillere fra filmen deltar hun under festivalens høytidlige åpning fredag 14.mai, melder News on Request i en pressemelding. Gourmet har blant annet spilt i flere av Dardennes-brødrenes filmer og vant prisen for beste skuespiller i Cannes i 2002 for Sønnen.

 

– Jeg er i Frankfurt med Babycall og filmer den dagen så det blir skikkelig stress for å rekke åpningen i Cannes. Jeg må bli ferdig med den scenen som skal spilles inn og jeg må kaste meg på et fly til Nice. Der blir jeg plukket opp av en sjåfør som skal råkjøre til Cannes som er 30 min unna. Underveis drar jeg på meg gallakjolen i bilen og stapper ansiktet i sminkepungen før jeg, forhåpentligvis, rekker den røde løperen kl. seks, sier Bock.

 

Robert Mitchum is dead har premiere lørdag 15. mai. Filmen er en norsk/polsk/fransk produksjon, som blant annet ble spilt inn på Filmcamp i Målselv. Dette er den første spillefilmen til det norske selskapet Sweet Films, de har tidligere stått bak kortfilmer som Parat og Edderkoppen Bakeri. Historien handler om to kamerater som kjører fra Frankrike til Nordpolen.

 

Maria Bock er blant annet kjent for sine roller i Hvaler og Sommerhuset. Hun er også regissør og hennes kortfilm FEST åpnet TIFF 2010. FEST er også tatt ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad.

 

Les mer om Robert Mitchum is dead:

Rushprint: Debuterer med europeisk roadmovie

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maria Bock i Cannes

I år er skuespiller Maria Bock den eneste norske deltakeren i noe program under åpningen av Cannes-festivalen.

Maria Bock er i Cannes med filmen Robert Mitchum is dead, regissert av Olivier Babinet. Filmen deltar i sideprogrammet L’ACID som er drevet av flere franske regissørforbund.  Sammen med hovedrolleinnehaver Olivier Gourmet og to andre skuespillere fra filmen deltar hun under festivalens høytidlige åpning fredag 14.mai, melder News on Request i en pressemelding. Gourmet har blant annet spilt i flere av Dardennes-brødrenes filmer og vant prisen for beste skuespiller i Cannes i 2002 for Sønnen.

 

– Jeg er i Frankfurt med Babycall og filmer den dagen så det blir skikkelig stress for å rekke åpningen i Cannes. Jeg må bli ferdig med den scenen som skal spilles inn og jeg må kaste meg på et fly til Nice. Der blir jeg plukket opp av en sjåfør som skal råkjøre til Cannes som er 30 min unna. Underveis drar jeg på meg gallakjolen i bilen og stapper ansiktet i sminkepungen før jeg, forhåpentligvis, rekker den røde løperen kl. seks, sier Bock.

 

Robert Mitchum is dead har premiere lørdag 15. mai. Filmen er en norsk/polsk/fransk produksjon, som blant annet ble spilt inn på Filmcamp i Målselv. Dette er den første spillefilmen til det norske selskapet Sweet Films, de har tidligere stått bak kortfilmer som Parat og Edderkoppen Bakeri. Historien handler om to kamerater som kjører fra Frankrike til Nordpolen.

 

Maria Bock er blant annet kjent for sine roller i Hvaler og Sommerhuset. Hun er også regissør og hennes kortfilm FEST åpnet TIFF 2010. FEST er også tatt ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad.

 

Les mer om Robert Mitchum is dead:

Rushprint: Debuterer med europeisk roadmovie

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY