Gullruten får egen fagpris

Stiftelsen Gullruten arrangerer i år en egen prisutdeling til faggrupper i norsk TV. – Det er på tide, sier Gullrute-konfransier Katrine Moholt.

Stiftelsen har lenge jobbet med å få i stand en egen utdeling til personer som står bak kamera. Nå er utdelingen blitt en realitet. Dagen før Gullrutens TV-show i Bergen, nærmere bestemt 8.mai, vil det bli arrangert en egen prisutdeling til faggruppene i norsk TV. Prisene deles ut i samarbeid med NRK, TV 2, Viasat og TVNorge, samt det uavhengige produksjonsmiljøet og bransjeorganisasjonene.

 

– Det er på tide at det blir en fagprisutdeling. Endelig kan også de som står bak kameraet bli hedret, forteller TV2s Katrine Moholt i en pressemelding. Moholt er også konfransier under årets prisutdeling.
– Vi har så utrolig mange dyktige og kreative mennesker som står på for å lage de ferdige programmene som gir seerne mange flotte opplevelser. Jeg er stolt og glad over å skulle lede denne utdelingen, der gode og uvurderlige kolleger skal hedres, fortsetter hun.

 

Stiftelsen Gullruten ønsker med prisutdelingen å skjerpe fokuset på den teknisk-faglige og visuelle siden av norsk TV-produksjon.

 

Gullrutens fagpriser vil bli tildelt i følgende kategorier:

-Beste regi – flerkamera
-Beste foto – flerkamera
-Beste regi – enkamera
-Beste foto – enkamera
-Beste manus – dramaprosjekt
-Beste lyddesign
-Beste Klipp/Redigering
-Beste lysdesign/scenografi
-Beste grafikk/vignett

Gullruten får egen fagpris

Stiftelsen Gullruten arrangerer i år en egen prisutdeling til faggrupper i norsk TV. – Det er på tide, sier Gullrute-konfransier Katrine Moholt.

Stiftelsen har lenge jobbet med å få i stand en egen utdeling til personer som står bak kamera. Nå er utdelingen blitt en realitet. Dagen før Gullrutens TV-show i Bergen, nærmere bestemt 8.mai, vil det bli arrangert en egen prisutdeling til faggruppene i norsk TV. Prisene deles ut i samarbeid med NRK, TV 2, Viasat og TVNorge, samt det uavhengige produksjonsmiljøet og bransjeorganisasjonene.

 

– Det er på tide at det blir en fagprisutdeling. Endelig kan også de som står bak kameraet bli hedret, forteller TV2s Katrine Moholt i en pressemelding. Moholt er også konfransier under årets prisutdeling.
– Vi har så utrolig mange dyktige og kreative mennesker som står på for å lage de ferdige programmene som gir seerne mange flotte opplevelser. Jeg er stolt og glad over å skulle lede denne utdelingen, der gode og uvurderlige kolleger skal hedres, fortsetter hun.

 

Stiftelsen Gullruten ønsker med prisutdelingen å skjerpe fokuset på den teknisk-faglige og visuelle siden av norsk TV-produksjon.

 

Gullrutens fagpriser vil bli tildelt i følgende kategorier:

-Beste regi – flerkamera
-Beste foto – flerkamera
-Beste regi – enkamera
-Beste foto – enkamera
-Beste manus – dramaprosjekt
-Beste lyddesign
-Beste Klipp/Redigering
-Beste lysdesign/scenografi
-Beste grafikk/vignett

MENY