Tre nye filmer på Blått Lerret

Yatzy L.jpgTre nye norske langfilmer presenteres på Blått Lerret onsdag 11. februar: Yatzy, Jakten på Hukommelsen og Appelsinpiken. Vi deler også ut Kodakprisen for beste norske filmfoto for 2008.    

Yatzy S.jpg

Tre nye norske langfilmer presenteres på Blått Lerret onsdag 11. februar: Yatzy, Jakten på Hukommelsen og Appelsinpiken. Vi deler også ut Kodakprisen for beste norske filmfoto 2008.

Tre langfilmer som skal opp på kino i februar  presenteres på Blått Lerret onsdag 11. februar:

Yatzy er Katja Eydes Jacobsens debut som langfilmregissør. Hun kommer sammen med filmfotograf Øystein Mamen for å fortelle om prosessen bak den spesielle ungdomsfilmen der helt ferske skuespillere medvirker (Produsent: 4 1/2)

Yatzy 2 M.jpg

Jakten på hukommelsen er den unike fortellingen om Øyvind Aamot som en av 15 i verden fikk amnesia retrograd, en helt spesiell form for hukommelsesetap. Sammen med regissør Thomas Lien og produsent Petter Vennerød kommer han for å fortelle om den spesielle dokumentaren som skal på kino (Produsent: Merkur Film)

Jakten på H M.jpg

Appelsinpiken er en stor internasjonal coproduksjon der regissør Eva Dahr og produsent Axel Helgeland har pendlet mellom Norge, Tyskland og Spania i en storstilt adaptasjon av Jostein Gaarders bestselger. De kommer for å fortelle om en prosess som kanskje har vært mer spennende enn de skulle ønsket seg (Produsent: Helgeland Film)

Appelsinpiken M.jpg

Kodakprisen er Kodaks årlige pris til en norsk filmfotograf.  

Programleder er Kjetil Lismoen

Dørene åpner kl. 19.30
Det er DJ og bar.
Inngang: kr 50,-

De blir vist sekvenser fra alle filmene.

BLÅTT LERRET foregår på Parkteatret Scene, Olaf Ryes plass 11 på Grüneløkka i Oslo.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, Produsentforeningen, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene. Prosjektleder er Arild Støfring

Tre nye filmer på Blått Lerret

Yatzy L.jpgTre nye norske langfilmer presenteres på Blått Lerret onsdag 11. februar: Yatzy, Jakten på Hukommelsen og Appelsinpiken. Vi deler også ut Kodakprisen for beste norske filmfoto for 2008.    

Yatzy S.jpg

Tre nye norske langfilmer presenteres på Blått Lerret onsdag 11. februar: Yatzy, Jakten på Hukommelsen og Appelsinpiken. Vi deler også ut Kodakprisen for beste norske filmfoto 2008.

Tre langfilmer som skal opp på kino i februar  presenteres på Blått Lerret onsdag 11. februar:

Yatzy er Katja Eydes Jacobsens debut som langfilmregissør. Hun kommer sammen med filmfotograf Øystein Mamen for å fortelle om prosessen bak den spesielle ungdomsfilmen der helt ferske skuespillere medvirker (Produsent: 4 1/2)

Yatzy 2 M.jpg

Jakten på hukommelsen er den unike fortellingen om Øyvind Aamot som en av 15 i verden fikk amnesia retrograd, en helt spesiell form for hukommelsesetap. Sammen med regissør Thomas Lien og produsent Petter Vennerød kommer han for å fortelle om den spesielle dokumentaren som skal på kino (Produsent: Merkur Film)

Jakten på H M.jpg

Appelsinpiken er en stor internasjonal coproduksjon der regissør Eva Dahr og produsent Axel Helgeland har pendlet mellom Norge, Tyskland og Spania i en storstilt adaptasjon av Jostein Gaarders bestselger. De kommer for å fortelle om en prosess som kanskje har vært mer spennende enn de skulle ønsket seg (Produsent: Helgeland Film)

Appelsinpiken M.jpg

Kodakprisen er Kodaks årlige pris til en norsk filmfotograf.  

Programleder er Kjetil Lismoen

Dørene åpner kl. 19.30
Det er DJ og bar.
Inngang: kr 50,-

De blir vist sekvenser fra alle filmene.

BLÅTT LERRET foregår på Parkteatret Scene, Olaf Ryes plass 11 på Grüneløkka i Oslo.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, Produsentforeningen, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene. Prosjektleder er Arild Støfring

MENY