Bransjeforum for unge filmskapere

nfi_lite.jpgNorsk Filminstitutt inviterer til Bransjeforum 2008 – et årlig arrangement der unge filmskapere kan møte den etablerte filmbransjen. Fokus i år er animert dokumentarfilm og nye opptaks- og distribusjonsmedier.

nfi_stort.jpg

Norsk Filminstitutt inviterer til Bransjeforum 2008 – et årlig arrangement der unge filmskapere kan møte den etablerte filmbransjen. Fokus i år er animert dokumentarfilm og nye opptaks- og distribusjonsmedier. 

Bransjeforum er et årlig arrangement hvor unge filmskapere kan møte den etablerte filmbransjen og få inspirasjon til fremtidige produksjoner.

Årets forum avholdes i Filmens hus i Oslo fredag 14. november, og temaet er animert dokumentarfilm og nye opptaks- og distribusjonsmedier som mobiltelefon.

Arrangementet foregår fra kl. 09.00 til 16.00 i kinosalen Lillebil i Filmens hus.

Utdrag fra programmet

– Møter med den nye dokumentarfilmkonsulenten i Norsk filminstitutt, Stig Andersen, og kortfilmkonsulent Kalle Løchen.

– Presentasjon av de svenske filmskaperne Hanna Heilborn og David Aronowitsch som har laget de prisbelønte animerte kortdokumentarene Gömd og Slavar.- Cecilie Bjørnaraa og Julie Engaas snakker om animert dokumentar. De har samarbeidet om filmen Lydskygger som blant annet vant prisen for beste dokumentar under Bergen internasjonale animasjonsfestival i september.-

Fra Danmark kommer Oscarvinneren Martin Strange-Hansen. Martin har laget en serie animerte kortfilmer for mobiltelefon. Han vil snakke om form, struktur og innhold i disse filmene.

– Presentasjon av et spennende utviklingsprosjekt for kortfilm.

Deltakeravgift kr 100 inkl. lunsj, betales ved inngangen. Begrenset antall plasser. Frist for påmelding onsdag 12. november til: bransjefo[email protected] Registrering fra kl 09.00. Åpning kl. 09.30.

Les mer hos Norsk Filminstitutt.

Bransjeforum for unge filmskapere

nfi_lite.jpgNorsk Filminstitutt inviterer til Bransjeforum 2008 – et årlig arrangement der unge filmskapere kan møte den etablerte filmbransjen. Fokus i år er animert dokumentarfilm og nye opptaks- og distribusjonsmedier.

nfi_stort.jpg

Norsk Filminstitutt inviterer til Bransjeforum 2008 – et årlig arrangement der unge filmskapere kan møte den etablerte filmbransjen. Fokus i år er animert dokumentarfilm og nye opptaks- og distribusjonsmedier. 

Bransjeforum er et årlig arrangement hvor unge filmskapere kan møte den etablerte filmbransjen og få inspirasjon til fremtidige produksjoner.

Årets forum avholdes i Filmens hus i Oslo fredag 14. november, og temaet er animert dokumentarfilm og nye opptaks- og distribusjonsmedier som mobiltelefon.

Arrangementet foregår fra kl. 09.00 til 16.00 i kinosalen Lillebil i Filmens hus.

Utdrag fra programmet

– Møter med den nye dokumentarfilmkonsulenten i Norsk filminstitutt, Stig Andersen, og kortfilmkonsulent Kalle Løchen.

– Presentasjon av de svenske filmskaperne Hanna Heilborn og David Aronowitsch som har laget de prisbelønte animerte kortdokumentarene Gömd og Slavar.- Cecilie Bjørnaraa og Julie Engaas snakker om animert dokumentar. De har samarbeidet om filmen Lydskygger som blant annet vant prisen for beste dokumentar under Bergen internasjonale animasjonsfestival i september.-

Fra Danmark kommer Oscarvinneren Martin Strange-Hansen. Martin har laget en serie animerte kortfilmer for mobiltelefon. Han vil snakke om form, struktur og innhold i disse filmene.

– Presentasjon av et spennende utviklingsprosjekt for kortfilm.

Deltakeravgift kr 100 inkl. lunsj, betales ved inngangen. Begrenset antall plasser. Frist for påmelding onsdag 12. november til: bransjefo[email protected] Registrering fra kl 09.00. Åpning kl. 09.30.

Les mer hos Norsk Filminstitutt.

MENY