Oppfølgerfilmene til Kill Buljo

Kill Buljo_lite.jpgFilmskaperne bak Kill Buljo – The Movie har bestemt seg for å lage hele to oppfølgerfilmer til suksessen om samen Jompa.

Kill Buljo_stort.jpg

Filmskaperne bak Kill Buljo – The Movie har bestemt seg for å lage hele to oppfølgerfilmer til suksessen om samen Jompa. 

– Vi tenkte vi like gjerne kunne lage to filmer med en gang – så kan vi kanskje ta en litt lenger ferie etterpå, sier manusforfatter og hovedrolleinnehaver Stig Frode Henriksen om beslutningen om å spille inn to filmer på en gang.

– Dessuten er det jo gjerne slik med de største suksessene, som Matrix og Back to the Future, de gjorde det samme, legger han til.

– Om alt går som det skal er vi i innspilling på vårparten en gang, og denne gangen tar vi turen ut av landet. Etter innspillingen av zombie-horror-skrekkfilmen Død snø er vi nå ganske lei kulde og snø, og tar med oss Jompa til sydligere breddegrader for å få litt sol på den blekfete huden hans, sier manusforfatter og regissør Tommy Wirkola – som også spiller den noe trangsynte politimannen Sid Wisløff i Kill Buljo-filmene.

Kill Buljo ble sett av 87.000 på kino i Norge, og det er solgt over 95.000 dvd-kopier av filmen.

Dette melder Euforia Film.

Oppfølgerfilmene til Kill Buljo

Kill Buljo_lite.jpgFilmskaperne bak Kill Buljo – The Movie har bestemt seg for å lage hele to oppfølgerfilmer til suksessen om samen Jompa.

Kill Buljo_stort.jpg

Filmskaperne bak Kill Buljo – The Movie har bestemt seg for å lage hele to oppfølgerfilmer til suksessen om samen Jompa. 

– Vi tenkte vi like gjerne kunne lage to filmer med en gang – så kan vi kanskje ta en litt lenger ferie etterpå, sier manusforfatter og hovedrolleinnehaver Stig Frode Henriksen om beslutningen om å spille inn to filmer på en gang.

– Dessuten er det jo gjerne slik med de største suksessene, som Matrix og Back to the Future, de gjorde det samme, legger han til.

– Om alt går som det skal er vi i innspilling på vårparten en gang, og denne gangen tar vi turen ut av landet. Etter innspillingen av zombie-horror-skrekkfilmen Død snø er vi nå ganske lei kulde og snø, og tar med oss Jompa til sydligere breddegrader for å få litt sol på den blekfete huden hans, sier manusforfatter og regissør Tommy Wirkola – som også spiller den noe trangsynte politimannen Sid Wisløff i Kill Buljo-filmene.

Kill Buljo ble sett av 87.000 på kino i Norge, og det er solgt over 95.000 dvd-kopier av filmen.

Dette melder Euforia Film.

MENY