Hvordan selge norsk dokumentarfilm?

Yodok_Stories_lite.jpgHvilke grep må tas for at norsk dokumentarfilm skal bli lagt merke til i det internasjonale markedet? Vestnorsk Filmsenter, Bergen Internasjonale Filmfestival og Norsk Filminstitutt vil gi deg svar på seminaret "Fra Kon-Tiki til Yodok". 

Yodok_Stories_stort.jpg

Hvilke grep må tas for at norsk dokumentarfilm skal bli lagt merke til i det internasjonale markedet? Vestnorsk Filmsenter, Bergen Internasjonale Filmfestival og Norsk Filminstitutt vil gi deg svar på seminaret "Fra Kon-Tiki til Yodok".

Hva er det som selger en dokumentarfilm? Hva er det som skal til for at internasjonale salgsagenter retter blikket mot norsk filmproduksjon? Hva er deres kriterier for å velge filmer? Disse spørsmålene stilles under dokumentarfilmseminaret, som finner sted i Bergen 14.-15. oktober.

Distributører, salgsagenter, produksjonsselskap, filmfestivaler og andre sentrale aktører presenterer erfaringer med og innfallsvinkler til ulike markeder, og ser på hvordan norsk dokumentarfilm kan hevde seg internasjonalt.

Seminaret vil foregå både på norsk og engelsk. Målgruppe for seminaret er dokumentarfilmskapere, produsenter og andre profesjonelle filmaktører.

Seminaret arrangeres i BIFF-salen på Scandic Bergen City Hotel, Håkonsgaten 2, Bergen, 20. oktober kl. 10.30 – 17.30 med påfølgende førpremiére på Yodok Stories og 21.. oktober kl. 09.30 – 17.30 med påfølgende åpning av Bergen internasjonale filmfestival.

Egenandelen for kurset er NOK 200. Påmeldingsfristen er 5. oktober. Les mer om påmelding her. 

Norsk Filminstitutt kan gi inntil 20 profesjonelle dokumentarfilmskapere/produsenter bosatt utenfor Hordaland mulighet til reisestøtte. Søknad med begrunnelse, mini-cv og bekreftelse fra BIFF om festivaldeltakelse kan sendes til mailto:%[email protected]  innen 8. oktober.

Dette melder Norsk Filminstitutt.

Foto: Yodok Stories

Hvordan selge norsk dokumentarfilm?

Yodok_Stories_lite.jpgHvilke grep må tas for at norsk dokumentarfilm skal bli lagt merke til i det internasjonale markedet? Vestnorsk Filmsenter, Bergen Internasjonale Filmfestival og Norsk Filminstitutt vil gi deg svar på seminaret "Fra Kon-Tiki til Yodok". 

Yodok_Stories_stort.jpg

Hvilke grep må tas for at norsk dokumentarfilm skal bli lagt merke til i det internasjonale markedet? Vestnorsk Filmsenter, Bergen Internasjonale Filmfestival og Norsk Filminstitutt vil gi deg svar på seminaret "Fra Kon-Tiki til Yodok".

Hva er det som selger en dokumentarfilm? Hva er det som skal til for at internasjonale salgsagenter retter blikket mot norsk filmproduksjon? Hva er deres kriterier for å velge filmer? Disse spørsmålene stilles under dokumentarfilmseminaret, som finner sted i Bergen 14.-15. oktober.

Distributører, salgsagenter, produksjonsselskap, filmfestivaler og andre sentrale aktører presenterer erfaringer med og innfallsvinkler til ulike markeder, og ser på hvordan norsk dokumentarfilm kan hevde seg internasjonalt.

Seminaret vil foregå både på norsk og engelsk. Målgruppe for seminaret er dokumentarfilmskapere, produsenter og andre profesjonelle filmaktører.

Seminaret arrangeres i BIFF-salen på Scandic Bergen City Hotel, Håkonsgaten 2, Bergen, 20. oktober kl. 10.30 – 17.30 med påfølgende førpremiére på Yodok Stories og 21.. oktober kl. 09.30 – 17.30 med påfølgende åpning av Bergen internasjonale filmfestival.

Egenandelen for kurset er NOK 200. Påmeldingsfristen er 5. oktober. Les mer om påmelding her. 

Norsk Filminstitutt kan gi inntil 20 profesjonelle dokumentarfilmskapere/produsenter bosatt utenfor Hordaland mulighet til reisestøtte. Søknad med begrunnelse, mini-cv og bekreftelse fra BIFF om festivaldeltakelse kan sendes til mailto:%[email protected]  innen 8. oktober.

Dette melder Norsk Filminstitutt.

Foto: Yodok Stories

MENY