Chaplin på St. Hanshaugen

gullfeber_lite.jpgPå fredag kan du se Charlie Chaplins klassiker Gullfeber på stort lerret – utendørs på St. Hanshaugen.

gullfeber_stort.jpg

På fredag kan du se Charlie Chaplins klassiker Gullfeber på stort lerret – utendørs på St. Hanshaugen. 

Det er Arthaus, i samarbeid med Zoomin og Kongene på Haugen, som inviterer til sensommerens filmbegivenhet for Oslos borgere. Utendørs på stort lerret kan du se Chaplin-klassikeren Gullfeber fra 1925.

– Vi ønsket å vise en klassiker som passer både for voksne og barn. I tillegg er dette en helt ny kopi av Gullfeber. Den ble ferdig tekstet i forrige uke, sier filmsjef i Arthaus, Anne Marte Nygaard, som synes det er ekstra stas at arrangementet er gratis og åpent for alle.

Arthaus oppfordrer til å ta med venner, familie, sitteunderlag og varme klær for å oppleve et magisk filmhistorisk øyeblikk. Det vil foregå salg av enkel mat og drikke fra kl 19.00.

Gullfeber var den filmen Chaplin selv satte høyest. I filmen demonstrerer han sin fantastiske evne til å skape komikk og humor ut av de mest tragiske situasjoner. Noe som har resultert i noen av filmhistoriens mest komiske øyeblikk.

Filmvisningen av Gullfeber begynner klokken 21.00 fredag 29. august.

Les mer om Kongene på Haugen-festivalen  her.

Dette melder Arthaus.

Chaplin på St. Hanshaugen

gullfeber_lite.jpgPå fredag kan du se Charlie Chaplins klassiker Gullfeber på stort lerret – utendørs på St. Hanshaugen.

gullfeber_stort.jpg

På fredag kan du se Charlie Chaplins klassiker Gullfeber på stort lerret – utendørs på St. Hanshaugen. 

Det er Arthaus, i samarbeid med Zoomin og Kongene på Haugen, som inviterer til sensommerens filmbegivenhet for Oslos borgere. Utendørs på stort lerret kan du se Chaplin-klassikeren Gullfeber fra 1925.

– Vi ønsket å vise en klassiker som passer både for voksne og barn. I tillegg er dette en helt ny kopi av Gullfeber. Den ble ferdig tekstet i forrige uke, sier filmsjef i Arthaus, Anne Marte Nygaard, som synes det er ekstra stas at arrangementet er gratis og åpent for alle.

Arthaus oppfordrer til å ta med venner, familie, sitteunderlag og varme klær for å oppleve et magisk filmhistorisk øyeblikk. Det vil foregå salg av enkel mat og drikke fra kl 19.00.

Gullfeber var den filmen Chaplin selv satte høyest. I filmen demonstrerer han sin fantastiske evne til å skape komikk og humor ut av de mest tragiske situasjoner. Noe som har resultert i noen av filmhistoriens mest komiske øyeblikk.

Filmvisningen av Gullfeber begynner klokken 21.00 fredag 29. august.

Les mer om Kongene på Haugen-festivalen  her.

Dette melder Arthaus.

MENY