Begrenset søknadsrunde

Stig_Andersen_lite.jpgStig Andersen overtar ikke som konsulent for dokumentarfilm i NFI før 1. oktober. Dette medfører begrenset søknadsrunde for dokumentarfilm. 

Stig_Andersen_stort.jpg

Stig Andersen overtar ikke som dokumentarfilmkonsulent i NFI før 1. oktober. Dette medfører begrenset søknadsrunde for dokumentarfilm.

Bodil Cold-Ravnkilde avslutter sitt arbeid som dokumentarfilmkonsulent nå i sommer og den nye dokumentarfilmkonsulenten, Stig Andersen, vil først være på plass 1.oktober. Dette melder Norsk Filmfond/Norsk Filminstitutt.

Instituttet har derfor besluttet at søknadsrunden for dokumentarfilm med frist 20.august kun vil behandle såkalte "nummer to-vurderinger". Det vil si søknader som skal behandles av Kalle Løchen (dokumentarfilmsøknader – både utvikling og produksjon – som tidligere har vært behandlet hos NFI/Filmfondet).

Søknader som ikke har vært til vurdering tidligere blir således liggende til neste ordinære runde, 15.oktober.

Foto, Kristina Meyn Krogvold: Stig Andersen

Begrenset søknadsrunde

Stig_Andersen_lite.jpgStig Andersen overtar ikke som konsulent for dokumentarfilm i NFI før 1. oktober. Dette medfører begrenset søknadsrunde for dokumentarfilm. 

Stig_Andersen_stort.jpg

Stig Andersen overtar ikke som dokumentarfilmkonsulent i NFI før 1. oktober. Dette medfører begrenset søknadsrunde for dokumentarfilm.

Bodil Cold-Ravnkilde avslutter sitt arbeid som dokumentarfilmkonsulent nå i sommer og den nye dokumentarfilmkonsulenten, Stig Andersen, vil først være på plass 1.oktober. Dette melder Norsk Filmfond/Norsk Filminstitutt.

Instituttet har derfor besluttet at søknadsrunden for dokumentarfilm med frist 20.august kun vil behandle såkalte "nummer to-vurderinger". Det vil si søknader som skal behandles av Kalle Løchen (dokumentarfilmsøknader – både utvikling og produksjon – som tidligere har vært behandlet hos NFI/Filmfondet).

Søknader som ikke har vært til vurdering tidligere blir således liggende til neste ordinære runde, 15.oktober.

Foto, Kristina Meyn Krogvold: Stig Andersen

MENY