Sultbløffen nominert til Gullnymfen

Sultbløffen_lite.jpgPer Christian Magnus og Robert Reinlund er nominert til Golden Nymph-prisen for beste nyhetsdokumentar med filmen Sultbløffen. De to dokumentaristene håper dette betyr at filmen får internasjonal distribusjon.

Sultbløffen_stort.jpg

Per Christian Magnus og Robert Reinlund er nominert til Golden Nymph-prisen for beste nyhetsdokumentar med filmen Sultbløffen. De to dokumentaristene håper dette betyr at filmen får internasjonal distribusjon.

– Dette betyr anerkjennelse for jobben vi gjør, og spesielt hyggelig og oppmuntrende er det at dette er en internasjonal pris. Det betyr jo at det vi gjør ikke er spesielt sært, norsk, eller smalt – men faktisk gir gjenklang hos kolleger fra praktisk talt en hel verden, forteller Robert Reinlund.

I 2001 mottok Per Christian Magnus (sammen med Øysten Bogen og Odd Isungseth) Golden Nymph-prisen for dokumentaren om den russiske ubåten Kursk. I 2007 var Magnus og Reinlund nominerte til prisen for filmen Truet til taushet om karikaturstriden, og i år er de to nominerte nok en gang for den bistandskritiske dokumentaren Sultbløffen, i konkurranse med over hundre bidrag fra store kanaler som BBC, CBS og CNN.

– Robert og jeg har laget ti filmer sammen de siste årene, og det har vært et utrolig inspirerende og kreativt samarbeid. Vi har fått ressurser og tillitt av våre sjefer til å gå i dybden på mange tunge og krevende problemstillinger. Men vi har lykkes først og fremst gjennom det tette samarbeidet vi har hatt, sier Reinlund.

Som synes nominasjonen til Gullnymfen en solid klapp på skulderen.

– Ikke minst håper vi dette betyr at filmen får internasjonal distribusjon, avslutter han.

Dette melder TV2.

Sultbløffen nominert til Gullnymfen

Sultbløffen_lite.jpgPer Christian Magnus og Robert Reinlund er nominert til Golden Nymph-prisen for beste nyhetsdokumentar med filmen Sultbløffen. De to dokumentaristene håper dette betyr at filmen får internasjonal distribusjon.

Sultbløffen_stort.jpg

Per Christian Magnus og Robert Reinlund er nominert til Golden Nymph-prisen for beste nyhetsdokumentar med filmen Sultbløffen. De to dokumentaristene håper dette betyr at filmen får internasjonal distribusjon.

– Dette betyr anerkjennelse for jobben vi gjør, og spesielt hyggelig og oppmuntrende er det at dette er en internasjonal pris. Det betyr jo at det vi gjør ikke er spesielt sært, norsk, eller smalt – men faktisk gir gjenklang hos kolleger fra praktisk talt en hel verden, forteller Robert Reinlund.

I 2001 mottok Per Christian Magnus (sammen med Øysten Bogen og Odd Isungseth) Golden Nymph-prisen for dokumentaren om den russiske ubåten Kursk. I 2007 var Magnus og Reinlund nominerte til prisen for filmen Truet til taushet om karikaturstriden, og i år er de to nominerte nok en gang for den bistandskritiske dokumentaren Sultbløffen, i konkurranse med over hundre bidrag fra store kanaler som BBC, CBS og CNN.

– Robert og jeg har laget ti filmer sammen de siste årene, og det har vært et utrolig inspirerende og kreativt samarbeid. Vi har fått ressurser og tillitt av våre sjefer til å gå i dybden på mange tunge og krevende problemstillinger. Men vi har lykkes først og fremst gjennom det tette samarbeidet vi har hatt, sier Reinlund.

Som synes nominasjonen til Gullnymfen en solid klapp på skulderen.

– Ikke minst håper vi dette betyr at filmen får internasjonal distribusjon, avslutter han.

Dette melder TV2.

MENY