Rød Snø bruker Zwart Arbeid

RodSno_lite.jpgHarald Zwart og hans selskap Zwart Arbeid går inn i Tommy Wirkolas filmproduksjon, Rød Snø. – Vi har stor tro på at dette kan bli en kommersiell suksess, sier Harald Zwart. 

RodSno_stort.jpg

Harald Zwart og hans selskap Zwart Arbeid går inn i Tommy Wirkolas filmproduksjon, Rød Snø. – Vi har stor tro på at dette kan bli en kommersiell suksess, sier Harald Zwart.

Med dette starter Harald Zwart et samarbeid med manusforfatterne bak Kill Buljo, Tommy Wirkola og Stig Frode Henriks.

– Rød Snø er et spennende prosjekt vi har stor tro på. Vi har vært fan av menneskene bak Kill Buljo i lang tid. Zwart Arbeid har satt som mål å produsere genrefilmer, og Rød Snø er helt klart en slik genrefilm. Konseptet er krystallklart og det visuelle aspektet av filmen er moderne og spennende. Vi har stor tro på at dette kan bli en kommersiell suksess, sier Harald Zwart.

Zwart arbeid går inn med et betydelig beløp i filmen og vil være sterkt delaktig i filmens etterarbeid og markedsføring i tiden frem mot kinopremieren 9. januar.

– Det er fantastisk spennende for oss å få med Harald Zwart som samarbeidspartner. Vi føler at vi deler mye av Zwarts entusiasme for den kommersielle filmen og vet han kan tilføre Rød Snø mye! Det skal bli gøy å jobbe videre sammen, og kanskje også på fremtidige prosjekter, sier regissør Tommy Wirkola.

Ansvarlig produsent Tomas Evjen er like begeistret.

– Vi følernå vi topper laget! Vi har allerede en rolleliste som leverer varene i monn, og har akkurat avsluttet en innspilling som har gått helt etter planen. At Zwart Arbeid nå kommer ombord vil gi filmen den ekstra styrken vi trenger isiste del av arbeidet, sier han.

Dette melder Auforia Film.

Foto: Rød Snø

Rød Snø bruker Zwart Arbeid

RodSno_lite.jpgHarald Zwart og hans selskap Zwart Arbeid går inn i Tommy Wirkolas filmproduksjon, Rød Snø. – Vi har stor tro på at dette kan bli en kommersiell suksess, sier Harald Zwart. 

RodSno_stort.jpg

Harald Zwart og hans selskap Zwart Arbeid går inn i Tommy Wirkolas filmproduksjon, Rød Snø. – Vi har stor tro på at dette kan bli en kommersiell suksess, sier Harald Zwart.

Med dette starter Harald Zwart et samarbeid med manusforfatterne bak Kill Buljo, Tommy Wirkola og Stig Frode Henriks.

– Rød Snø er et spennende prosjekt vi har stor tro på. Vi har vært fan av menneskene bak Kill Buljo i lang tid. Zwart Arbeid har satt som mål å produsere genrefilmer, og Rød Snø er helt klart en slik genrefilm. Konseptet er krystallklart og det visuelle aspektet av filmen er moderne og spennende. Vi har stor tro på at dette kan bli en kommersiell suksess, sier Harald Zwart.

Zwart arbeid går inn med et betydelig beløp i filmen og vil være sterkt delaktig i filmens etterarbeid og markedsføring i tiden frem mot kinopremieren 9. januar.

– Det er fantastisk spennende for oss å få med Harald Zwart som samarbeidspartner. Vi føler at vi deler mye av Zwarts entusiasme for den kommersielle filmen og vet han kan tilføre Rød Snø mye! Det skal bli gøy å jobbe videre sammen, og kanskje også på fremtidige prosjekter, sier regissør Tommy Wirkola.

Ansvarlig produsent Tomas Evjen er like begeistret.

– Vi følernå vi topper laget! Vi har allerede en rolleliste som leverer varene i monn, og har akkurat avsluttet en innspilling som har gått helt etter planen. At Zwart Arbeid nå kommer ombord vil gi filmen den ekstra styrken vi trenger isiste del av arbeidet, sier han.

Dette melder Auforia Film.

Foto: Rød Snø

MENY