Red får kinodistribusjon i USA

Trygve DLite.jpgTrygve A. Diesens independentfilm og thriller, Red, får kinodistribusjon i USA. – Filmen skal opp i løpet av sommeren, forteller regissøren.

Trygve DStort.jpg

Trygve A. Diesens independentfilm og thriller, Red, får kinodistribusjon i USA. – Filmen skal opp i løpet av sommeren, forteller regissøren.

– Det er Magnolia Pictures som har plukket opp filmen. Foreløpig er det ikke satt en eksakt premieredato, men filmen skal opp på kino senere i sommer. Red vil bli satt opp i en del av de største byene, i tillegg til at den skal distribueres på Video-On-Demand, sier regissør Trygve A. Diesen til Rushprint.

DaDiesen fikk forespørsel om han ville overta independentproduksjonen Red, var opptaksprosessen såvidt begynt med regissør Lucky Mc. Kee. Etter å ha lest manus, tok Diesen tok med seg fotograf, lydmann og klipper fra Norge til USA og fullførte filmen, som har Brian Cox (Deadwood, Match Point) i hovedrollen.

Red er en thriller som bygger på en roman av forfatteren Jack Ketchum. The Grudge-forfatter Steven Susco har skrevet manus. I filmen møter vi en enkemann som drar på fisketur med sin gamle hund, Red. På turen forsøker noen unge menn å rane ham, og skyter Red. Den eldre mannen anmelder guttene, men kommer ingen vei. Dermed bestemmer han seg for å hevne seg på sin egen, spesielle måte.

Diesen sier til Rushprint at det er Non Stop Sales som har kjøpt opp rettighetene til kinodistribusjon av filmen for Norden, men at det foreløpig ikke er bestemt når filmen får kinopremiere i de Nordiske landene.

Les mer om hva Diesen har fortalt om independentfilmen Red til Rushprint tidligere her.

Se Diesen presentere Red på Blått Lerret Web- TV her.

Red får kinodistribusjon i USA

Trygve DLite.jpgTrygve A. Diesens independentfilm og thriller, Red, får kinodistribusjon i USA. – Filmen skal opp i løpet av sommeren, forteller regissøren.

Trygve DStort.jpg

Trygve A. Diesens independentfilm og thriller, Red, får kinodistribusjon i USA. – Filmen skal opp i løpet av sommeren, forteller regissøren.

– Det er Magnolia Pictures som har plukket opp filmen. Foreløpig er det ikke satt en eksakt premieredato, men filmen skal opp på kino senere i sommer. Red vil bli satt opp i en del av de største byene, i tillegg til at den skal distribueres på Video-On-Demand, sier regissør Trygve A. Diesen til Rushprint.

DaDiesen fikk forespørsel om han ville overta independentproduksjonen Red, var opptaksprosessen såvidt begynt med regissør Lucky Mc. Kee. Etter å ha lest manus, tok Diesen tok med seg fotograf, lydmann og klipper fra Norge til USA og fullførte filmen, som har Brian Cox (Deadwood, Match Point) i hovedrollen.

Red er en thriller som bygger på en roman av forfatteren Jack Ketchum. The Grudge-forfatter Steven Susco har skrevet manus. I filmen møter vi en enkemann som drar på fisketur med sin gamle hund, Red. På turen forsøker noen unge menn å rane ham, og skyter Red. Den eldre mannen anmelder guttene, men kommer ingen vei. Dermed bestemmer han seg for å hevne seg på sin egen, spesielle måte.

Diesen sier til Rushprint at det er Non Stop Sales som har kjøpt opp rettighetene til kinodistribusjon av filmen for Norden, men at det foreløpig ikke er bestemt når filmen får kinopremiere i de Nordiske landene.

Les mer om hva Diesen har fortalt om independentfilmen Red til Rushprint tidligere her.

Se Diesen presentere Red på Blått Lerret Web- TV her.

MENY