Hvor kommers er barnekulturen?

Horton_lite.jpgNFI arrangerer seminar om barnekultur som kommersiell næring under Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Gary Pope fra Kids Industries og Øystein Samnøen fra BarneVakten foreleser.

Horton_stort.jpg

NFI arrangerer seminar om barnekultur som kommersiell næring under Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Gary Pope fra Kids Industries og Øystein Samnøen fra BarneVakten foreleser.

Norsk Filminstitutt arrangerer seminaret "Barnekultur i et kommersielt marked: Sammen står vi sterkere", under barnefilmfestivalen i Kristiansand. Tema er barnekultur som kommersiell næring, og målgruppen er alle som jobber med barnekultur som næringsvirksomhet.

Seminaret arrangeres under Barnefilmfestivalen i Kristiansand, onsdag 23. april på Hotel Norge, og koster 850 kr, inkludert lunsj og felles middag på Strandpromenaden. Påmeldingsfristen er 18.april. Seminaret varer fra kl 10.30 til 17.00.

Gary Pope fra Kids Industries holder et innledende foredrag med tittelen "Connecting with the family market in a connected world".

Øystein Samnøen, kommunikasjonssjef i organisasjonen BarneVakten, holder et foredrag om barns mediebruk, medietilbudet og medienes kommersialisering av barn. Tittelen på foredraget er "Hvilke historier vil vi gi våre barn?"

Foredragene er relevante for alle som lager underholdning for barn. Sentrale personer fra tv, film-, teater- og operaverdenen samt spill- og lekeindustrien får muligheten til å diskutere erfaringer i forhold til å lage et godt tilbud for barn i dagens medielandskap.

Dagen avsluttes med en paneldiskusjon om hvordan barnekulturen i dag påvirkes av kommersielle krefter, og hvordan dette vil utarte seg fremover. Aller er invitert til en felles middag i uformelle omgivelser på Strandpromenaden.

Send påmelding til [email protected]

Foto: Horton redder Hvem?

Hvor kommers er barnekulturen?

Horton_lite.jpgNFI arrangerer seminar om barnekultur som kommersiell næring under Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Gary Pope fra Kids Industries og Øystein Samnøen fra BarneVakten foreleser.

Horton_stort.jpg

NFI arrangerer seminar om barnekultur som kommersiell næring under Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Gary Pope fra Kids Industries og Øystein Samnøen fra BarneVakten foreleser.

Norsk Filminstitutt arrangerer seminaret "Barnekultur i et kommersielt marked: Sammen står vi sterkere", under barnefilmfestivalen i Kristiansand. Tema er barnekultur som kommersiell næring, og målgruppen er alle som jobber med barnekultur som næringsvirksomhet.

Seminaret arrangeres under Barnefilmfestivalen i Kristiansand, onsdag 23. april på Hotel Norge, og koster 850 kr, inkludert lunsj og felles middag på Strandpromenaden. Påmeldingsfristen er 18.april. Seminaret varer fra kl 10.30 til 17.00.

Gary Pope fra Kids Industries holder et innledende foredrag med tittelen "Connecting with the family market in a connected world".

Øystein Samnøen, kommunikasjonssjef i organisasjonen BarneVakten, holder et foredrag om barns mediebruk, medietilbudet og medienes kommersialisering av barn. Tittelen på foredraget er "Hvilke historier vil vi gi våre barn?"

Foredragene er relevante for alle som lager underholdning for barn. Sentrale personer fra tv, film-, teater- og operaverdenen samt spill- og lekeindustrien får muligheten til å diskutere erfaringer i forhold til å lage et godt tilbud for barn i dagens medielandskap.

Dagen avsluttes med en paneldiskusjon om hvordan barnekulturen i dag påvirkes av kommersielle krefter, og hvordan dette vil utarte seg fremover. Aller er invitert til en felles middag i uformelle omgivelser på Strandpromenaden.

Send påmelding til [email protected]

Foto: Horton redder Hvem?

MENY