Frame by Frame med Pixar og Qvisten

kurt_lite.jpgLørdag 26. april er det duket for et nytt Frame by frame på Filmens Hus. Pixar Animation Studios, irske Cartoon Saloon og norske Qvisten Animation presenterer aktuelle prosjekter. 

kurtErGal_stort.jpg

Lørdag 26. april er det duket for et nytt Frame by frame på Filmens Hus. Pixar Animation Studios, irske Cartoon Saloon og norske Qvisten Animation presenterer aktuelle prosjekter.

Det er foreningen for Animert Film som arrangerer Frame by frame, et visningssted og inspirasjonsseminar for animatører og andre interesserte. Lørdag 26. april åpner de dørene på Filmens Hus for femte gang.

Adam Bruke kommer til Frame by frame for å presentere en rekke godbiter. Han jobber for Pixar Animation Studios, og har i en årrekke jobbet som animatør med Brad Bird på filmer som The Iron Giant, The Incredibles, Cars, og Ratatouille. Han har også vært med på Pixarssiste film Walle, som har norsk kinopremiere 29. august 2008.

Irske Cartoon Saloon gjester også Frame by frame. De gjør seg gjeldende i europeisk animasjonsbransje, og er blant annet aktuelle med serien Skunk Fu som blir vist på NRK i disse dager.

Qvisten Animation, som er kinoaktuell til høsten med animasjonsspillefilmen Kurt blir grusom, kommer for å presentere noen klipp fra filmen. De vil også presentere klipp fra nye 2D-prosjekter som er under utvikling.

Frame by Frame vil også presentere andre talentfulle animatører og animasjonsregissører. På programmet står blant annet den animerte dokumentaren Lydskygger av Julie Engaas og den nye musikkvideoen til NAMEs debutsingel Hand me down, laget av Andreas Paleologos og Benedicte Aubert Ringnes.

Den femte Frame by frame foregår på Filmens Hus i Oslo lørdag 26. april fra klokken 12.00-19.30. Seminaret koster 150 kr.

Les mer på Norsk Animasjon.

Foto: Kurt blir grusom

Frame by Frame med Pixar og Qvisten

kurt_lite.jpgLørdag 26. april er det duket for et nytt Frame by frame på Filmens Hus. Pixar Animation Studios, irske Cartoon Saloon og norske Qvisten Animation presenterer aktuelle prosjekter. 

kurtErGal_stort.jpg

Lørdag 26. april er det duket for et nytt Frame by frame på Filmens Hus. Pixar Animation Studios, irske Cartoon Saloon og norske Qvisten Animation presenterer aktuelle prosjekter.

Det er foreningen for Animert Film som arrangerer Frame by frame, et visningssted og inspirasjonsseminar for animatører og andre interesserte. Lørdag 26. april åpner de dørene på Filmens Hus for femte gang.

Adam Bruke kommer til Frame by frame for å presentere en rekke godbiter. Han jobber for Pixar Animation Studios, og har i en årrekke jobbet som animatør med Brad Bird på filmer som The Iron Giant, The Incredibles, Cars, og Ratatouille. Han har også vært med på Pixarssiste film Walle, som har norsk kinopremiere 29. august 2008.

Irske Cartoon Saloon gjester også Frame by frame. De gjør seg gjeldende i europeisk animasjonsbransje, og er blant annet aktuelle med serien Skunk Fu som blir vist på NRK i disse dager.

Qvisten Animation, som er kinoaktuell til høsten med animasjonsspillefilmen Kurt blir grusom, kommer for å presentere noen klipp fra filmen. De vil også presentere klipp fra nye 2D-prosjekter som er under utvikling.

Frame by Frame vil også presentere andre talentfulle animatører og animasjonsregissører. På programmet står blant annet den animerte dokumentaren Lydskygger av Julie Engaas og den nye musikkvideoen til NAMEs debutsingel Hand me down, laget av Andreas Paleologos og Benedicte Aubert Ringnes.

Den femte Frame by frame foregår på Filmens Hus i Oslo lørdag 26. april fra klokken 12.00-19.30. Seminaret koster 150 kr.

Les mer på Norsk Animasjon.

Foto: Kurt blir grusom

MENY