Falne Engler på BLÅTT LERRET Web-tv

Seim_ Tyldum_lite.jpg– Da vi begynte på prosjektet, tenkte vi: Hvordan ville David Fincher laget Fargo?, forteller regissør Morten Tyldum om Falne Engler. Møt ham, og skuespiller Trond Espen Seim på Blått Lerret Web-TV. 

Seim_ Tyldum.jpg

– Da vi begynte på prosjektet, tenkte vi: Hvordan ville David Fincher laget Fargo?, forteller regissør Morten Tyldum om Falne Engler. Møt ham, og skuespiller Trond Espen Seim på Blått Lerret Web-TV.

– Det med dette utgangspunkt i denne problemstillingen jeg begynte å jobbe med Falne Engler, visuelt og lydmessig. Samtidig kommer man ikke unna at det er en sjangerfilm, sier regissør Morten Tyldum.

Falne Engler er den fjerde filmen om Varg Veum, og den andre i rekken som skal vises på kino. Trond Espen Seim spiller kriminaletterforsker Varg Veum i filmene, som er basert i romanserien til Gunnar Staalesen.

Det er deilig å være i Oslo å sakke om Varg Veum. I Bergen har jeg fått kjeft fra dag én. Jeg er kjempelei av Varg Veum. Jeg har til og med tenkt at løpet er kjørt, og at jeg vil være forbundet med Varg Veum for alltid. Samtidig har det vært veldig stas å være med på, sier skuespiller Trond Espen Seim.

– Noen dager har vært jævelig tunge. Mens mange dager har det vært en kul dag på jobben. Jeg kommer fra teateret, og er vant med å øve i åtte uker før man har premiere. Da har man en helt annen følelse av kontroll, legger han til.

Morten Tyldum er den tredje regissøren i rekken som har jobbet med Varg Veum- universet.

– Det var to ting som gjorde at jeg fikk lyst til å lage filmen. For det første så jeg potensialet til å gjøre filmen personlig, og for det andre har historien en alvorlig underklang som appellerte til meg.

Møt Morten Tyldum og Trond Espen Seim i samtale med Rushprint-redaktør Kjetil Lismoen på BLÅTT LERRET WEB-TV.

Foto: Kristina Meyn Krogvold

Falne Engler på BLÅTT LERRET Web-tv

Seim_ Tyldum_lite.jpg– Da vi begynte på prosjektet, tenkte vi: Hvordan ville David Fincher laget Fargo?, forteller regissør Morten Tyldum om Falne Engler. Møt ham, og skuespiller Trond Espen Seim på Blått Lerret Web-TV. 

Seim_ Tyldum.jpg

– Da vi begynte på prosjektet, tenkte vi: Hvordan ville David Fincher laget Fargo?, forteller regissør Morten Tyldum om Falne Engler. Møt ham, og skuespiller Trond Espen Seim på Blått Lerret Web-TV.

– Det med dette utgangspunkt i denne problemstillingen jeg begynte å jobbe med Falne Engler, visuelt og lydmessig. Samtidig kommer man ikke unna at det er en sjangerfilm, sier regissør Morten Tyldum.

Falne Engler er den fjerde filmen om Varg Veum, og den andre i rekken som skal vises på kino. Trond Espen Seim spiller kriminaletterforsker Varg Veum i filmene, som er basert i romanserien til Gunnar Staalesen.

Det er deilig å være i Oslo å sakke om Varg Veum. I Bergen har jeg fått kjeft fra dag én. Jeg er kjempelei av Varg Veum. Jeg har til og med tenkt at løpet er kjørt, og at jeg vil være forbundet med Varg Veum for alltid. Samtidig har det vært veldig stas å være med på, sier skuespiller Trond Espen Seim.

– Noen dager har vært jævelig tunge. Mens mange dager har det vært en kul dag på jobben. Jeg kommer fra teateret, og er vant med å øve i åtte uker før man har premiere. Da har man en helt annen følelse av kontroll, legger han til.

Morten Tyldum er den tredje regissøren i rekken som har jobbet med Varg Veum- universet.

– Det var to ting som gjorde at jeg fikk lyst til å lage filmen. For det første så jeg potensialet til å gjøre filmen personlig, og for det andre har historien en alvorlig underklang som appellerte til meg.

Møt Morten Tyldum og Trond Espen Seim i samtale med Rushprint-redaktør Kjetil Lismoen på BLÅTT LERRET WEB-TV.

Foto: Kristina Meyn Krogvold

MENY