Lange kinokøer for Flate Ballær 2

lange flate_lite.jpgMer enn 50 000 så Harald Zwarts oppfølgerfilm Lange flate ballær II i åpningshelgen. 

lange flate_stort.jpg

Mer enn 50 000 så Harald Zwarts oppfølgerfilm Lange flate ballær II i åpningshelgen.

Hele 54.450 så Lange flate ballær II i åpningshelgen. Dette besøkstallet er det beste i år for en norsk spillefilm, i følge SF Norge.

– Dette er utrolig morsomt, sier regissør Harald Zwart. Lange Flate Ballær II er en folkelig komedie som har gått rett hjem hos publikum. Jeg har fått mange tilbakemeldinger av folk som elsker filmen og åpningstallene viser at dette er film folk digger, legger regissøren til.

Åpningsbesøket til Lange flate ballær II har gått forbi den ledende norske filmen Kautokeino- opprøret med 14 617 besøkende. Leder for kinoavdelingen i SF Norge, Åge Hoffart tror på et langt kinoliv for filmen fra Hællæwood.

Lange flate ballær var den mest sette norske filmen i 2006, og nå ser det ut til at folk går mann av huse for se toeren med over 30 % bedre besøk i premierehelgen. Vi er selvfølgelig utrolig fornøyd med det; og ikke minst med at dette er et landsdekkende fenomen.

Dette melder SF Norge.

Foto: Lange flate ballær 2

Lange kinokøer for Flate Ballær 2

lange flate_lite.jpgMer enn 50 000 så Harald Zwarts oppfølgerfilm Lange flate ballær II i åpningshelgen. 

lange flate_stort.jpg

Mer enn 50 000 så Harald Zwarts oppfølgerfilm Lange flate ballær II i åpningshelgen.

Hele 54.450 så Lange flate ballær II i åpningshelgen. Dette besøkstallet er det beste i år for en norsk spillefilm, i følge SF Norge.

– Dette er utrolig morsomt, sier regissør Harald Zwart. Lange Flate Ballær II er en folkelig komedie som har gått rett hjem hos publikum. Jeg har fått mange tilbakemeldinger av folk som elsker filmen og åpningstallene viser at dette er film folk digger, legger regissøren til.

Åpningsbesøket til Lange flate ballær II har gått forbi den ledende norske filmen Kautokeino- opprøret med 14 617 besøkende. Leder for kinoavdelingen i SF Norge, Åge Hoffart tror på et langt kinoliv for filmen fra Hællæwood.

Lange flate ballær var den mest sette norske filmen i 2006, og nå ser det ut til at folk går mann av huse for se toeren med over 30 % bedre besøk i premierehelgen. Vi er selvfølgelig utrolig fornøyd med det; og ikke minst med at dette er et landsdekkende fenomen.

Dette melder SF Norge.

Foto: Lange flate ballær 2

MENY