Ny stemmebruk

Biefilmen_lite.jpgNorsk Filmutvikling inviterer til torsdagsforumet "Det stemmer!" – om stemmebruk og innspillingsmetoder. 

Biefilmen_stort.jpg

Norsk Filmutvikling inviterer til torsdagsforumet "Det stemmer!" – om stemmebruk og innspillingsmetoder.

Sindre Vervik foredrar 21.februar. Norsk filmutvikling (NFU) inviterer til torsdagsforumet"Det stemmer!", et kurs om stemmebruk og innspillingsmetoder. Kreativ leder Sindre Vervik og prosjektleder Camilla Ronan fra Konstali Media foreleser. Skuespiller Christoffer Staib vil være tilstede for å svare på spørsmål.

I dag bruker de fleste selskaper i film-, video- og lydbransjen lydtekniker og produsent under opptak – ofte med kunden i kontrollrommet. Dette kan bli både tidkrevende og dyrt.

Vervik vil forklare hvordan måten å bestille stemmer på er blitt drastisk endret. Man vil få et innblikk i hvordan fjerne tekniker, produsent, og fjernstyre regi. Han vi også vise hvor mye tid og kostnader man kan spare ved å bruke nettbasert verktøy for bestilling av stemme – en metode som bidrar til å skape et større nettverk og inntjeningsmuligheter for skuespillere.

Det vil bli en nøye gjennomgang av hvordan man oppretter prosjekter på nettportalen, og hvordan man finner og hyrer stemmer via nettet.

Kurset finner sted 21. februar kl 10.00-12.00 i Lillebil på Filmens Hus. Egenandelen er kr 100,- (inkludert lunj). Påmelding kurset sendes [email protected] innen 14.2.08. Påmeldingen er bindende. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, må hele egenandelen betales.

Om foredragsholderne

Sindre Vervik har i flere år jobbet som produsent i Stavanger, han har levert utallige radio-, TV- og kinoreklamer, opplærings- og informasjonsvideoer.

Camilla Roman er prosjektleder i Konstali Media, hun er utdannet skuespiller med bakgrunn fra England og USA, og er skuespilleransvarlig i selskapet.Skuespiller Christoffer Staib skal også være til sted for å svare på spørsmål.

Christoffer Staib har erfaring fra norsk teater og tv. Han har bred erfaring innen tegnefilmversjonering, regi på tegnefilmversjonering og reklame-voiceovers. Staib har også hatt oppdrag gjennom blant annet Konstali og Sun Studio, og kan gi innblikk i begge opptaksmetoder.

Foto: Filmweb. Jerry Seinfeld gir stemme til bien Barry i den originale utgaven av Biefilmen (Bee Movie)

Ny stemmebruk

Biefilmen_lite.jpgNorsk Filmutvikling inviterer til torsdagsforumet "Det stemmer!" – om stemmebruk og innspillingsmetoder. 

Biefilmen_stort.jpg

Norsk Filmutvikling inviterer til torsdagsforumet "Det stemmer!" – om stemmebruk og innspillingsmetoder.

Sindre Vervik foredrar 21.februar. Norsk filmutvikling (NFU) inviterer til torsdagsforumet"Det stemmer!", et kurs om stemmebruk og innspillingsmetoder. Kreativ leder Sindre Vervik og prosjektleder Camilla Ronan fra Konstali Media foreleser. Skuespiller Christoffer Staib vil være tilstede for å svare på spørsmål.

I dag bruker de fleste selskaper i film-, video- og lydbransjen lydtekniker og produsent under opptak – ofte med kunden i kontrollrommet. Dette kan bli både tidkrevende og dyrt.

Vervik vil forklare hvordan måten å bestille stemmer på er blitt drastisk endret. Man vil få et innblikk i hvordan fjerne tekniker, produsent, og fjernstyre regi. Han vi også vise hvor mye tid og kostnader man kan spare ved å bruke nettbasert verktøy for bestilling av stemme – en metode som bidrar til å skape et større nettverk og inntjeningsmuligheter for skuespillere.

Det vil bli en nøye gjennomgang av hvordan man oppretter prosjekter på nettportalen, og hvordan man finner og hyrer stemmer via nettet.

Kurset finner sted 21. februar kl 10.00-12.00 i Lillebil på Filmens Hus. Egenandelen er kr 100,- (inkludert lunj). Påmelding kurset sendes [email protected] innen 14.2.08. Påmeldingen er bindende. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, må hele egenandelen betales.

Om foredragsholderne

Sindre Vervik har i flere år jobbet som produsent i Stavanger, han har levert utallige radio-, TV- og kinoreklamer, opplærings- og informasjonsvideoer.

Camilla Roman er prosjektleder i Konstali Media, hun er utdannet skuespiller med bakgrunn fra England og USA, og er skuespilleransvarlig i selskapet.Skuespiller Christoffer Staib skal også være til sted for å svare på spørsmål.

Christoffer Staib har erfaring fra norsk teater og tv. Han har bred erfaring innen tegnefilmversjonering, regi på tegnefilmversjonering og reklame-voiceovers. Staib har også hatt oppdrag gjennom blant annet Konstali og Sun Studio, og kan gi innblikk i begge opptaksmetoder.

Foto: Filmweb. Jerry Seinfeld gir stemme til bien Barry i den originale utgaven av Biefilmen (Bee Movie)

MENY