Michelle Yeoh på Blått Lerret

YeohLite.jpgSuperstjernen Michelle Yeoh er en av deltakerne på Blått Lerrets arrangement under filmfestivalen i Tromsø neste uke.

Yeoh.jpg

Superstjernen Michelle Yeoh er en av deltakerne på Blått Lerrets arrangement under filmfestivalen i Tromsø neste uke.

Superstjernen Michelle Yeoh og filmskaperne Asif Kapadia og Knut Erik Jensen er noen av profilene som skal delta på Blått Lerrets arrangement under filmfestivalen i Tromsø neste uke. 

Andre gjester er blant annet regissøren av den prisbelønte greske filmen Eduart, Angeliki Antoniou, og hovedrolleinnehaver Eshref Durmishi, samt Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen (5 Løgner) som er aktuell med ny novellefilm. Det blir også visning av en lokal kortfilm hver kveld med besøk av kortfilmskaperne.

BLÅTT LERRET på TIFF
TORSDAG 17. JANUAR  KL. 18.00
FREDAG 18. JANUAR KL. 18.00
Sted: Rådstua
Billettpris: kr 50,-
Programleder er Kjetil Lismoen

YeohM.jpgMichelle Yeoh er mest kjent i Vesten for sin rolle i storfilmen Snikende tiger, skjult drage, men har i flere tiår vært en ledende stjerne i Kina og Hong Kong. De siste årene har hun også markert seg som produsent, blant annet for den kinesiske versjonen av Mulan. For snart to år siden var hun med på innspillingen av Far North på Film Camp i Troms og på Svaldbard. Filmen hadde premiere under filmfestivalen i Venezia og vil bli vist under filmfestivalen i Tromsø.

KapadiaM.jpgAsif Kapadia har regien på Far North. Han fikk sitt gjennombrudd med den kritikerroste filmen The Warrior. Det var i forbindelse med hans deltakelse på TIFF for noen år siden med den filmen at han fattet interesse for å lage film fra nordområdene.

JensenM.jpgKnut Erik Jensen er snart aktuell med en ny film, Husker du våre drømmer, som har premiere om et år. Filmen handler om Norges eneste kjente kvinnelige spion, Gunvor Galtung Haavik, og hennes gripende historie om kjærlighet og spionasje i den kalde krigens aller kjøligste periode.  Filmen er basert på romanen Iskyss av Alf R. Joacobsen.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene. Prosjektleder er Arild Støfring

Michelle Yeoh på Blått Lerret

YeohLite.jpgSuperstjernen Michelle Yeoh er en av deltakerne på Blått Lerrets arrangement under filmfestivalen i Tromsø neste uke.

Yeoh.jpg

Superstjernen Michelle Yeoh er en av deltakerne på Blått Lerrets arrangement under filmfestivalen i Tromsø neste uke.

Superstjernen Michelle Yeoh og filmskaperne Asif Kapadia og Knut Erik Jensen er noen av profilene som skal delta på Blått Lerrets arrangement under filmfestivalen i Tromsø neste uke. 

Andre gjester er blant annet regissøren av den prisbelønte greske filmen Eduart, Angeliki Antoniou, og hovedrolleinnehaver Eshref Durmishi, samt Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen (5 Løgner) som er aktuell med ny novellefilm. Det blir også visning av en lokal kortfilm hver kveld med besøk av kortfilmskaperne.

BLÅTT LERRET på TIFF
TORSDAG 17. JANUAR  KL. 18.00
FREDAG 18. JANUAR KL. 18.00
Sted: Rådstua
Billettpris: kr 50,-
Programleder er Kjetil Lismoen

YeohM.jpgMichelle Yeoh er mest kjent i Vesten for sin rolle i storfilmen Snikende tiger, skjult drage, men har i flere tiår vært en ledende stjerne i Kina og Hong Kong. De siste årene har hun også markert seg som produsent, blant annet for den kinesiske versjonen av Mulan. For snart to år siden var hun med på innspillingen av Far North på Film Camp i Troms og på Svaldbard. Filmen hadde premiere under filmfestivalen i Venezia og vil bli vist under filmfestivalen i Tromsø.

KapadiaM.jpgAsif Kapadia har regien på Far North. Han fikk sitt gjennombrudd med den kritikerroste filmen The Warrior. Det var i forbindelse med hans deltakelse på TIFF for noen år siden med den filmen at han fattet interesse for å lage film fra nordområdene.

JensenM.jpgKnut Erik Jensen er snart aktuell med en ny film, Husker du våre drømmer, som har premiere om et år. Filmen handler om Norges eneste kjente kvinnelige spion, Gunvor Galtung Haavik, og hennes gripende historie om kjærlighet og spionasje i den kalde krigens aller kjøligste periode.  Filmen er basert på romanen Iskyss av Alf R. Joacobsen.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene. Prosjektleder er Arild Støfring

MENY