NFU-kurs for medieutviklere

Surfs up lite.jpg 20. desember tilbyr Norsk Filmutvikling torsdagsforum for medieutviklere. Bør medieutviklere tenke på flere medier parallelt, spør Kari Hovde. Tommy Strand foreleser om spillteknologi og digitale skuespillere.   

Surfs up stort.jpg

20. desember tilbyr Norsk Filmutvikling torsdagsforum for medieutviklere. Bør medieutviklere tenke på flere medier parallelt, spør Kari Hovde. Tommy Strand foreleser om spillteknologi og digitale skuespillere.  

Kari Hovda er daglig leder og produsent i Minimedia AS. Hun begynte som produsent i Pinjata AS i 1996, og siden har hun jobbet med produksjon av barnespill. I 2002 startet hun Minimedia. Hovda har blant annet vært med på produksjonen av "Pelle Politibil", "Jul i Svingen", "Ungene i gata" og "Reven og Grisungen".

På kurset vil Hovda reise en rekke spørsmål. Bør norske medieutviklere tenke på flere medier parallelt, hva er mulighetene for samarbeid mellom filmbransjen og spillprodusentene? Kan synergieffekt skapes ved å lage film og spill som bygger på samme innhold? Og hvordan realisere slikt samarbeid?

Tommy Strand fra Brilliantly Blonde holder foredraget "Spillteknologi og digitale skuespillere". Strand har jobbet i grafisk- og programmeringsteknisk bransje i mer enn 15 år, og har 12 års erfaring med spillutvikling. I en stor del av karrieren har vært i det norske spillutviklingsfirmaet Funcom.

Strand vil presentere eksempler på spillteknologiens utvikling de siste årene og hvordan grensen mellom spillefilmgrafikk og spillgrafikk viskes ut. Dagens spillere forventer å se kvalitet på linje med sine favoritt 3D filmer fra Hollywood som Shrek, The Incredibles og Surf’s Up (foto). Han vil også presentere konsepter på hvordan linjene kan krysses for å kunne produsere høy kvalitet TV og film ved hjelp av allerede tilgjengelig spillteknologi til vesentlig lavere kostnader enn det produseres for i dag.

Kurset holdes den 20. desember fra kl. 10.00-12.00 i Lillebil på Filmens Hus. Egenandelen, som inkluderer lunsj, er på 100 kroner. Påmeldingen er bindende og kan skal sendes til [email protected]. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, må hele egenandelen betales.

Les mer hos Norsk Filmutvikling. 

NFU-kurs for medieutviklere

Surfs up lite.jpg 20. desember tilbyr Norsk Filmutvikling torsdagsforum for medieutviklere. Bør medieutviklere tenke på flere medier parallelt, spør Kari Hovde. Tommy Strand foreleser om spillteknologi og digitale skuespillere.   

Surfs up stort.jpg

20. desember tilbyr Norsk Filmutvikling torsdagsforum for medieutviklere. Bør medieutviklere tenke på flere medier parallelt, spør Kari Hovde. Tommy Strand foreleser om spillteknologi og digitale skuespillere.  

Kari Hovda er daglig leder og produsent i Minimedia AS. Hun begynte som produsent i Pinjata AS i 1996, og siden har hun jobbet med produksjon av barnespill. I 2002 startet hun Minimedia. Hovda har blant annet vært med på produksjonen av "Pelle Politibil", "Jul i Svingen", "Ungene i gata" og "Reven og Grisungen".

På kurset vil Hovda reise en rekke spørsmål. Bør norske medieutviklere tenke på flere medier parallelt, hva er mulighetene for samarbeid mellom filmbransjen og spillprodusentene? Kan synergieffekt skapes ved å lage film og spill som bygger på samme innhold? Og hvordan realisere slikt samarbeid?

Tommy Strand fra Brilliantly Blonde holder foredraget "Spillteknologi og digitale skuespillere". Strand har jobbet i grafisk- og programmeringsteknisk bransje i mer enn 15 år, og har 12 års erfaring med spillutvikling. I en stor del av karrieren har vært i det norske spillutviklingsfirmaet Funcom.

Strand vil presentere eksempler på spillteknologiens utvikling de siste årene og hvordan grensen mellom spillefilmgrafikk og spillgrafikk viskes ut. Dagens spillere forventer å se kvalitet på linje med sine favoritt 3D filmer fra Hollywood som Shrek, The Incredibles og Surf’s Up (foto). Han vil også presentere konsepter på hvordan linjene kan krysses for å kunne produsere høy kvalitet TV og film ved hjelp av allerede tilgjengelig spillteknologi til vesentlig lavere kostnader enn det produseres for i dag.

Kurset holdes den 20. desember fra kl. 10.00-12.00 i Lillebil på Filmens Hus. Egenandelen, som inkluderer lunsj, er på 100 kroner. Påmeldingen er bindende og kan skal sendes til [email protected]. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, må hele egenandelen betales.

Les mer hos Norsk Filmutvikling. 

MENY