Shortlistet for Oscarnominasjon

Peter og ulven lite.jpgKortfilmen Peter og Ulven har blitt shortlistet. – At filmen er shortlistet betyr at den har 50 prosent sjanse for for å bli Oscar-nominert, forklarer Kristin Hellebust.      
  

Peter og ulven stort.jpg

Kortfilmen Peter og Ulven har blitt shortlistet. – At filmen er shortlistet betyr at den har 50 prosent sjanse for for å bli Oscar-nominert, forklarer Kristin Hellebust i Storm Studios.

 – Jeg har akkurat fått vite at Peter og Ulven har blitt shortlistet, forteller Kristin Hellebust, daglig leder i Storm Studios, som har co-produsert filmen.

Peter og Ulven (foto) er shortlistet ned til de 10 første kortfilmene som kjemper om en Oscar- nominasjon. At filmen er shortlistet  betyr at den har 50 prosent sjanse for å bli Oscar-nominert. Av de shortlistede filmene  vil fem bli nominert, og hver av disse har igjen 20 prosent sjanse for å vinne Oscar-statuetten, forklarer Hellebust.

Filmen er en britisk produksjon, som er co-produsert i Polen. Storm Studio har levendegjort Prokofievs fortelling med et internasjonalt team i etterarbeidet. Den halvtimes lange filmen har kostet hele 23 millioner kroner.

-Det er mellom 30-40 mennesker i Storm Studios som har arbeidet i team med etterarbeidet. Hovedsakelig etteranimasjon, som fjerning av set extentions og behandling av 250 av filmens totalt 400 shots. Vi har gjort en compositing-jobb, med online og grading, visuelle effekter og CGI, som har handlet om å fjerne rigger, rydde opp i bildet, lage dybde, grade og fargekorrigere, forklarer Hellebust.

Så var det kanskje fortjent at filmen vant Krystallprisen for beste kortfilm og publikumsprisen på Annecy internasjonale animasjonsfestival i Frankrike i sommer.

Om Peter og Ulven blir Oscar-nominert blir endelig avgjort den 22. januar 2008.
 
Les hva Rushprint har skrevet om Peter og Ulven tidligere her.

Shortlistet for Oscarnominasjon

Peter og ulven lite.jpgKortfilmen Peter og Ulven har blitt shortlistet. – At filmen er shortlistet betyr at den har 50 prosent sjanse for for å bli Oscar-nominert, forklarer Kristin Hellebust.      
  

Peter og ulven stort.jpg

Kortfilmen Peter og Ulven har blitt shortlistet. – At filmen er shortlistet betyr at den har 50 prosent sjanse for for å bli Oscar-nominert, forklarer Kristin Hellebust i Storm Studios.

 – Jeg har akkurat fått vite at Peter og Ulven har blitt shortlistet, forteller Kristin Hellebust, daglig leder i Storm Studios, som har co-produsert filmen.

Peter og Ulven (foto) er shortlistet ned til de 10 første kortfilmene som kjemper om en Oscar- nominasjon. At filmen er shortlistet  betyr at den har 50 prosent sjanse for å bli Oscar-nominert. Av de shortlistede filmene  vil fem bli nominert, og hver av disse har igjen 20 prosent sjanse for å vinne Oscar-statuetten, forklarer Hellebust.

Filmen er en britisk produksjon, som er co-produsert i Polen. Storm Studio har levendegjort Prokofievs fortelling med et internasjonalt team i etterarbeidet. Den halvtimes lange filmen har kostet hele 23 millioner kroner.

-Det er mellom 30-40 mennesker i Storm Studios som har arbeidet i team med etterarbeidet. Hovedsakelig etteranimasjon, som fjerning av set extentions og behandling av 250 av filmens totalt 400 shots. Vi har gjort en compositing-jobb, med online og grading, visuelle effekter og CGI, som har handlet om å fjerne rigger, rydde opp i bildet, lage dybde, grade og fargekorrigere, forklarer Hellebust.

Så var det kanskje fortjent at filmen vant Krystallprisen for beste kortfilm og publikumsprisen på Annecy internasjonale animasjonsfestival i Frankrike i sommer.

Om Peter og Ulven blir Oscar-nominert blir endelig avgjort den 22. januar 2008.
 
Les hva Rushprint har skrevet om Peter og Ulven tidligere her.

MENY