Arthaus feirer seg selv

mannen uten minne lite.jpgArthaus fyller 15 år, og viser syv førpremierer, én premiere og de fem mest populære Arthaus-filmene siden 1992. – Vi har valgt ut fem Arthaus- klassikere som gjerne blir forbundet med oss, forteller filmsjef Anne Marte Nygaard.  

mannen uten minne stort.jpg

Arthaus fyller 15 år, og viser syv førpremierer, én premiere og de fem mest populære Arthaus-filmene siden 1992. – Vi har valgt ut fem Arthaus- klassikere som gjerne blir forbundet med oss, forteller filmsjef Anne Marte Nygaard.

Når Arthaus skal feire sitt eget 15 årsjubileum, finner de frem de fem klassikerne Løp Lola Løp (Tom Tykwer), Mannen uten minne (foto) (Aki Kaurismäki), Chihiro og Heksene (Hayao Miyazaki), Byens Lys (Charlie Chaplin) og Tilbake (Andrey Zyvaginstev).

– Vi har valgt ut fem Arthaus- klassikere som gjerne blir forbundet med oss. Dette er også filmer vi gjerne ønsker at publikum skal kunne se på stort lerret igjen, forteller filmsjef i Arthaus, Anne Marthe Nygaard.

Ellers står det syv førpremierer på programmet: Den andre siden (Fatih Akin), Razzle Dazzle (Darren Ashton), Toyas to ektemenn (Wang Quan’an) Forvist (Andrey Zvyagintsev), Solsikkenatt (Jorge Sánches-Cabezudo) 4 måneder, 3 uker og 2 dager (Christian Mungiu) og XXY (Lucia Puenzo). Det blir også premiere på filmen WWW- What a Wonderful World.

– I tillegg til å vise mye god film i jubileumsuken, blir det filmquiz tirsdag 4. desember kl. 19 i Klingenberg-kjelleren (quizmester: Kalle Løchen). Det blir også anledning til å møte regissør Fatih Akin, som presenterer sin nye film Den andre siden onsdag 5. desember kl. 21 – også i Klingenbergkjelleren, forteller Nygaard.   

Arthaus formål er å bedre vilkårene for kunstnerisk verdifull film i Norge. 

Les programmet her

Arthaus feirer seg selv

mannen uten minne lite.jpgArthaus fyller 15 år, og viser syv førpremierer, én premiere og de fem mest populære Arthaus-filmene siden 1992. – Vi har valgt ut fem Arthaus- klassikere som gjerne blir forbundet med oss, forteller filmsjef Anne Marte Nygaard.  

mannen uten minne stort.jpg

Arthaus fyller 15 år, og viser syv førpremierer, én premiere og de fem mest populære Arthaus-filmene siden 1992. – Vi har valgt ut fem Arthaus- klassikere som gjerne blir forbundet med oss, forteller filmsjef Anne Marte Nygaard.

Når Arthaus skal feire sitt eget 15 årsjubileum, finner de frem de fem klassikerne Løp Lola Løp (Tom Tykwer), Mannen uten minne (foto) (Aki Kaurismäki), Chihiro og Heksene (Hayao Miyazaki), Byens Lys (Charlie Chaplin) og Tilbake (Andrey Zyvaginstev).

– Vi har valgt ut fem Arthaus- klassikere som gjerne blir forbundet med oss. Dette er også filmer vi gjerne ønsker at publikum skal kunne se på stort lerret igjen, forteller filmsjef i Arthaus, Anne Marthe Nygaard.

Ellers står det syv førpremierer på programmet: Den andre siden (Fatih Akin), Razzle Dazzle (Darren Ashton), Toyas to ektemenn (Wang Quan’an) Forvist (Andrey Zvyagintsev), Solsikkenatt (Jorge Sánches-Cabezudo) 4 måneder, 3 uker og 2 dager (Christian Mungiu) og XXY (Lucia Puenzo). Det blir også premiere på filmen WWW- What a Wonderful World.

– I tillegg til å vise mye god film i jubileumsuken, blir det filmquiz tirsdag 4. desember kl. 19 i Klingenberg-kjelleren (quizmester: Kalle Løchen). Det blir også anledning til å møte regissør Fatih Akin, som presenterer sin nye film Den andre siden onsdag 5. desember kl. 21 – også i Klingenbergkjelleren, forteller Nygaard.   

Arthaus formål er å bedre vilkårene for kunstnerisk verdifull film i Norge. 

Les programmet her

MENY