Varg Veum-innspilling i gang

Denne uken startet innspillingen av Falne engler, den fjerde filmen i serien om privatetterforskeren Varg Veum. Morten Tyldum er bak kameraet.

Denne uken startet innspillingen av Falne engler, den fjerde filmen i serien om privatetterforskeren Varg Veum. Morten Tyldum er bak kameraet.

– Det er en fornøyelse å være tilbake i Bergen etter to måneder innspillingspause, sa den danske produsenten i Miso film, Jonas Allen. Dette melder Kulturmeglerne i en pressemelding.

– Vi har et spennende thrillermanus, en veldig talentfull og energisk regissør, og ikke minst populære og spennende skuespillere med Trond Espen Seim i toppform. Jeg ser virkelig frem til de neste syv ukene med opptak rundt i Bergen by.

Kinofilmen er basert på boken med samme navn, skrevet av Gunnar Staalesen. Historien er lagt til dagens Bergen og filmtemaet har plukket skuespillere fra øverste hylle. – Vi har søkt høyt og lavt og er kjempefornøyde med å kunne presentere blant annet Pia Tjelta, Fridtjov Såheim, Ragnhild Gudbrandsen, Per Kjerstad og Nils Jørgen Kaalstad, sier castingansvarlig Kjersti Paulsen.

Det faste teamet bestående av skuespillerne Trond Espen Seim som Varg Veum, Bjørn Floberg (politiførstebetjent Hamre) og Endre Hellestveit (politibetjent Isachsen), blir det også et gjensyn med.

Morten Tyldum har tidligere regissert Buddy (2003) og filmsekvensen Dressmann (om Høyre) i Folk flest bor i Kina(2002). Tyldum er en av landets mest etterspurte reklamefilmregissører, og han har også laget en rekke prisbelønte novelle- og kortfilmer. Som dokumentarregissør har Tyldum tatt for seg det tidligere Jugoslavia og gjengmiljøer i Los Angeles.

Serien Varg Veum utvikles og produseres av SF Norge og Miso Film i samarbeid med TV 2, ARD/Degeto Film, CANAL+, TV4 og Yle med støtte fra Norsk Filmfond samt Filmfondet FUZZ m.fl. Varg Veum er SF Norges første prosjekt som hovedprodusent, med Guttorm Petterson som Executive produsent. Ansvarlige produsenter er Jonas Allen og Peter Bose i Miso Film.

Foto: fra filminnspillingen Falne engler

Varg Veum-innspilling i gang

Denne uken startet innspillingen av Falne engler, den fjerde filmen i serien om privatetterforskeren Varg Veum. Morten Tyldum er bak kameraet.

Denne uken startet innspillingen av Falne engler, den fjerde filmen i serien om privatetterforskeren Varg Veum. Morten Tyldum er bak kameraet.

– Det er en fornøyelse å være tilbake i Bergen etter to måneder innspillingspause, sa den danske produsenten i Miso film, Jonas Allen. Dette melder Kulturmeglerne i en pressemelding.

– Vi har et spennende thrillermanus, en veldig talentfull og energisk regissør, og ikke minst populære og spennende skuespillere med Trond Espen Seim i toppform. Jeg ser virkelig frem til de neste syv ukene med opptak rundt i Bergen by.

Kinofilmen er basert på boken med samme navn, skrevet av Gunnar Staalesen. Historien er lagt til dagens Bergen og filmtemaet har plukket skuespillere fra øverste hylle. – Vi har søkt høyt og lavt og er kjempefornøyde med å kunne presentere blant annet Pia Tjelta, Fridtjov Såheim, Ragnhild Gudbrandsen, Per Kjerstad og Nils Jørgen Kaalstad, sier castingansvarlig Kjersti Paulsen.

Det faste teamet bestående av skuespillerne Trond Espen Seim som Varg Veum, Bjørn Floberg (politiførstebetjent Hamre) og Endre Hellestveit (politibetjent Isachsen), blir det også et gjensyn med.

Morten Tyldum har tidligere regissert Buddy (2003) og filmsekvensen Dressmann (om Høyre) i Folk flest bor i Kina(2002). Tyldum er en av landets mest etterspurte reklamefilmregissører, og han har også laget en rekke prisbelønte novelle- og kortfilmer. Som dokumentarregissør har Tyldum tatt for seg det tidligere Jugoslavia og gjengmiljøer i Los Angeles.

Serien Varg Veum utvikles og produseres av SF Norge og Miso Film i samarbeid med TV 2, ARD/Degeto Film, CANAL+, TV4 og Yle med støtte fra Norsk Filmfond samt Filmfondet FUZZ m.fl. Varg Veum er SF Norges første prosjekt som hovedprodusent, med Guttorm Petterson som Executive produsent. Ansvarlige produsenter er Jonas Allen og Peter Bose i Miso Film.

Foto: fra filminnspillingen Falne engler

MENY