Daglige rapporter fra Karlovy

Les våre daglige rapporter fra filmfestivalen i Karlovy Vary – om norske deltakere i feststemning, japansk skrekkfilm ved midnatt og festivaldeltakelse som ekstremsport.

Les våre daglige rapporter fra filmfestivalen i Karlovy Vary – om norske deltakere i feststemning, japansk skrekkfilm ved midnatt og festivaldeltakelse som ekstremsport.

Karlovy Vary International Film Festival regnes som en A-festival på linje med Cannes, Berlin og Venezia, og den viktigste festivalen i Øst- og Sentral-Europa. Den 42. festivalen finner sted i perioden 29. juni til 7. juli.

Festivalen trekker til seg et ungt og entusiastisk publikum fra hele Tsjekkia, i tillegg til kjøpere fra hele verden, internasjonal presse, programmerere fra festivaler som Sundance, Pusan, London, Toronto og Berlin. Reprise startet sin internasjonale suksess i Karlovy Vary. Hans Petter Molands film Aberdeen var åpningsfilm i 2000. I år er det Bård Breiens debutfilm Kunsten å tenke negativt som er med i hovedprogrammet, sammen med Alexander Eiks Kalde Føtter og Erik Richter Strands Sønner som begge vises i sideseksjoner. Det er forøvrig manusforfatter Thomas Seeberg Torjussen og produsent Eric Vogel av Sønner som her er avbildet under Varietys festivalparty.

Les de daglige rapportene på bloggen: KARLOVY VARY BLOGG

Daglige rapporter fra Karlovy

Les våre daglige rapporter fra filmfestivalen i Karlovy Vary – om norske deltakere i feststemning, japansk skrekkfilm ved midnatt og festivaldeltakelse som ekstremsport.

Les våre daglige rapporter fra filmfestivalen i Karlovy Vary – om norske deltakere i feststemning, japansk skrekkfilm ved midnatt og festivaldeltakelse som ekstremsport.

Karlovy Vary International Film Festival regnes som en A-festival på linje med Cannes, Berlin og Venezia, og den viktigste festivalen i Øst- og Sentral-Europa. Den 42. festivalen finner sted i perioden 29. juni til 7. juli.

Festivalen trekker til seg et ungt og entusiastisk publikum fra hele Tsjekkia, i tillegg til kjøpere fra hele verden, internasjonal presse, programmerere fra festivaler som Sundance, Pusan, London, Toronto og Berlin. Reprise startet sin internasjonale suksess i Karlovy Vary. Hans Petter Molands film Aberdeen var åpningsfilm i 2000. I år er det Bård Breiens debutfilm Kunsten å tenke negativt som er med i hovedprogrammet, sammen med Alexander Eiks Kalde Føtter og Erik Richter Strands Sønner som begge vises i sideseksjoner. Det er forøvrig manusforfatter Thomas Seeberg Torjussen og produsent Eric Vogel av Sønner som her er avbildet under Varietys festivalparty.

Les de daglige rapportene på bloggen: KARLOVY VARY BLOGG

MENY