Møt kortfilmkonsulenten!

Mediefabrikken og det kreative forumet for norske filmskapere, FILMERE.no, inviterer til samling i Filmens Hus med temaet Same but different førstkommende mandag 11. juni kl. 19 til 21 i kinosalen Lillebil.

Mediefabrikken og det kreative forumet for norske filmskapere, FILMERE.no, inviterer til samling i Filmens Hus med temaet Same but different førstkommende mandag 11. juni kl. 19 til 21 i kinosalen Lillebil.

Det er Kalle Løchen, kortfilmkonsulent i Norsk filmfond, som holder samlingen førstkommende mandag.

Tema for samlingen er hva som skiller filmer fra hverandre. Alle filmer kan sies å handle om “meningen med livet”, men er det muligheter i å formidle denne ambisiøse tanken på ulike måter? Kanskje er det evnen til å ville fortelle filmatisk, å dyrke en personlig stemme, som skiller det ene fra det andre? Samme handling kan fortelles på hver sin måte. Det er filmens form som skiller det ene fra det andre.

Sted/tid:

Mandag 11. Juni
Filmens Hus, Oslo
Lillebil, kl. 19-21

Møt kortfilmkonsulenten!

Mediefabrikken og det kreative forumet for norske filmskapere, FILMERE.no, inviterer til samling i Filmens Hus med temaet Same but different førstkommende mandag 11. juni kl. 19 til 21 i kinosalen Lillebil.

Mediefabrikken og det kreative forumet for norske filmskapere, FILMERE.no, inviterer til samling i Filmens Hus med temaet Same but different førstkommende mandag 11. juni kl. 19 til 21 i kinosalen Lillebil.

Det er Kalle Løchen, kortfilmkonsulent i Norsk filmfond, som holder samlingen førstkommende mandag.

Tema for samlingen er hva som skiller filmer fra hverandre. Alle filmer kan sies å handle om “meningen med livet”, men er det muligheter i å formidle denne ambisiøse tanken på ulike måter? Kanskje er det evnen til å ville fortelle filmatisk, å dyrke en personlig stemme, som skiller det ene fra det andre? Samme handling kan fortelles på hver sin måte. Det er filmens form som skiller det ene fra det andre.

Sted/tid:

Mandag 11. Juni
Filmens Hus, Oslo
Lillebil, kl. 19-21

MENY