Animert på Frogner

Lørdag 12. mai samles den norske animasjonsbransjen på Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la seg inspirere av internasjonale gjester.

Lørdag 12. mai samles den norske animasjonsbransjen på Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la seg inspirere av internasjonale gjester.

Lørdag 12.mai samles den norske animasjonsbransjen på Frogner kino i Oslo for å se det siste innen ny, norsk animasjon, samt presentasjon av norske produksjonsmiljøer. Frame by Frame #3 har særlig fokus på ”motion graphics” og norsk animasjon. I samarbeid med Grafill og Visueltdagene presenteres internasjonale høydepunkt innen ”motion graphics” (Wikipedia: ”Motion graphics are graphics that use video and/or animation technology to create the illusion of motion or a transforming appearance”. Red. anm).

NOEN SMAKEBITER FRA PROGRAMMET:
Motomichi Nakamura
Illustratøren, animatøren og kunstneren Motomichi Nakamura er kjent for sin slående
bruk av fargene rødt, svart og hvitt. Hans arbeider er vist på New Museum of Contemporery Art i NYC, og nylig presenterte han et live show på Museum of moderen Art, MOMA, i NYC. I Norge er han kanskje mest kjent for musikkvideoen «We share our mothers health» til The Knife.
www.motomichi.com
Alphaville
Stockholmsbaserte Alphaville leverer animasjon og motion graphics til en imponerende liste oppdragsgivere. Dere mest kjente arbeid her til lands er bumpers og grafikk til MTV Nordic. Alphaville er organisert som et kollektiv med 12 medlemmer med ulik kompetanse og fagområder.
www.alphaville.se

Norsk motion graphics
I samarbeid med Grafill Animasjon presenterer Frame by Frame høydepunkter fra norsk motion graphics-produksjon de senere årene. Programmet kurateres av Bonsak Schieldrop fra Racecar og Grafill Animasjon.
www.racecar.no

Elias møter Espen Fyksen
Elias-regissør Espen Fyksen beretter om om sitt arbeid med Elias og Kongeskipet ut i fra kreatørens ståsted.
www.eliasogkongeskipet.no

De som ønsker å sende inn påsynskopi av filmer kan gjøre det til følgende adresse:
Foreningen for Animert Film
Postboks 5 Majorstua
0330 OSLO
NB! Husk å sende med informasjon om visningsformat og lydformat slik at vi kan vise filmen med høyest mulig kvalitet på Frogner kino.
Frame by Frame #3: Lørdag 12. mai på Frogner Kino fra kl 11
For mer info: [email protected]

Animert på Frogner

Lørdag 12. mai samles den norske animasjonsbransjen på Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la seg inspirere av internasjonale gjester.

Lørdag 12. mai samles den norske animasjonsbransjen på Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la seg inspirere av internasjonale gjester.

Lørdag 12.mai samles den norske animasjonsbransjen på Frogner kino i Oslo for å se det siste innen ny, norsk animasjon, samt presentasjon av norske produksjonsmiljøer. Frame by Frame #3 har særlig fokus på ”motion graphics” og norsk animasjon. I samarbeid med Grafill og Visueltdagene presenteres internasjonale høydepunkt innen ”motion graphics” (Wikipedia: ”Motion graphics are graphics that use video and/or animation technology to create the illusion of motion or a transforming appearance”. Red. anm).

NOEN SMAKEBITER FRA PROGRAMMET:
Motomichi Nakamura
Illustratøren, animatøren og kunstneren Motomichi Nakamura er kjent for sin slående
bruk av fargene rødt, svart og hvitt. Hans arbeider er vist på New Museum of Contemporery Art i NYC, og nylig presenterte han et live show på Museum of moderen Art, MOMA, i NYC. I Norge er han kanskje mest kjent for musikkvideoen «We share our mothers health» til The Knife.
www.motomichi.com
Alphaville
Stockholmsbaserte Alphaville leverer animasjon og motion graphics til en imponerende liste oppdragsgivere. Dere mest kjente arbeid her til lands er bumpers og grafikk til MTV Nordic. Alphaville er organisert som et kollektiv med 12 medlemmer med ulik kompetanse og fagområder.
www.alphaville.se

Norsk motion graphics
I samarbeid med Grafill Animasjon presenterer Frame by Frame høydepunkter fra norsk motion graphics-produksjon de senere årene. Programmet kurateres av Bonsak Schieldrop fra Racecar og Grafill Animasjon.
www.racecar.no

Elias møter Espen Fyksen
Elias-regissør Espen Fyksen beretter om om sitt arbeid med Elias og Kongeskipet ut i fra kreatørens ståsted.
www.eliasogkongeskipet.no

De som ønsker å sende inn påsynskopi av filmer kan gjøre det til følgende adresse:
Foreningen for Animert Film
Postboks 5 Majorstua
0330 OSLO
NB! Husk å sende med informasjon om visningsformat og lydformat slik at vi kan vise filmen med høyest mulig kvalitet på Frogner kino.
Frame by Frame #3: Lørdag 12. mai på Frogner Kino fra kl 11
For mer info: [email protected]

MENY