Utenfor landets grenser

Norske produsenter inviteres til en gjennomgang av hvordan de kan nå utenfor landets grenser med sine spillefilmer.

Norske produsenter inviteres til en gjennomgang av hvordan de kan nå utenfor landets grenser med sine spillefilmer.

Til tross for at norsk film gjør det stadig bedre i sitt hjemmemarked, er det for mange produsenter en økonomisk nødvendighet at en også lykkes utenlands. Norsk filmutvikling inviterer torsdag 22. mars til forumet Norsk film i utlandet.

Arild Kalkvik, seniorrådgiver i PricewaterhouseCoopers AS, har kartlagt eksportmarkedet for norsk film for Norsk filminstitutt. Han vil presentere hva som kjennetegner dagens eksportmarked, hvor de norske filmene finner sitt marked og hvor mye en produsent kan sitte igjen med av inntekter.

Judith Toth er Sales and Marketing Manager i NonStop Sales, en av Nordens største salgsagenter. Judith vil presentere hva de som salgsagent ser etter i en film, hva som etterspørres i markedet og i hvor stor grad norsk film finner kjøpere i markedet.

Dato: 22. mars.
Tid: 10:00-12:00.
Sted: Norsk filmutvikling, Filmens hus, Dronningensgt. 16 (8.etasje).
Egenandel: 150,- som inkluderer lunsj.
Påmelding: Navn og kontaktinformasjon sendes til [email protected] Merk emnefeltet med “Norsk film i utlandet”.

Påmeldingen er bindende og må sendes innen 19. mars.

Foto: Reprise, som har gjort det godt på festivaler i utlandet.

Utenfor landets grenser

Norske produsenter inviteres til en gjennomgang av hvordan de kan nå utenfor landets grenser med sine spillefilmer.

Norske produsenter inviteres til en gjennomgang av hvordan de kan nå utenfor landets grenser med sine spillefilmer.

Til tross for at norsk film gjør det stadig bedre i sitt hjemmemarked, er det for mange produsenter en økonomisk nødvendighet at en også lykkes utenlands. Norsk filmutvikling inviterer torsdag 22. mars til forumet Norsk film i utlandet.

Arild Kalkvik, seniorrådgiver i PricewaterhouseCoopers AS, har kartlagt eksportmarkedet for norsk film for Norsk filminstitutt. Han vil presentere hva som kjennetegner dagens eksportmarked, hvor de norske filmene finner sitt marked og hvor mye en produsent kan sitte igjen med av inntekter.

Judith Toth er Sales and Marketing Manager i NonStop Sales, en av Nordens største salgsagenter. Judith vil presentere hva de som salgsagent ser etter i en film, hva som etterspørres i markedet og i hvor stor grad norsk film finner kjøpere i markedet.

Dato: 22. mars.
Tid: 10:00-12:00.
Sted: Norsk filmutvikling, Filmens hus, Dronningensgt. 16 (8.etasje).
Egenandel: 150,- som inkluderer lunsj.
Påmelding: Navn og kontaktinformasjon sendes til [email protected] Merk emnefeltet med “Norsk film i utlandet”.

Påmeldingen er bindende og må sendes innen 19. mars.

Foto: Reprise, som har gjort det godt på festivaler i utlandet.

MENY