Siste runde

På fredag arrangeres et seminar som i halsbrekkende fart skal avrunde bransjens innspill til Filmmeldingen.

På fredag arrangeres et seminar som i halsbrekkende fart skal avrunde bransjens innspill til Filmmeldingen.

I forbindelse med Filmmeldingen inviterer Kultur- og kirkedepartementet i samarbeid med Norsk filmfond til seminar og debatt fredag 23. februar fra kl 12.00 – 15.00 på hotell Plaza i Oslo. Kulturminister Trond Giske og statssekretær Halvard Ingebrigtsen vil være tilstede under hele seminaret.

I en avsluttende åpen runde får film- og kinobransjen en kort og intens mulighet til å komme med innspill til Filmmeldingen. På tre timer skal en rekke spørsmål debatteres i halsbrekkende fart, og det er bare å håpe at Giske & Co makter å følge med i svingene.

Rambøll og Econ-rapporten er for lengst levert og kommentert, Einarsson-utvalget har sagt sitt og alle høringssvar har blitt overlevert til departementet. ”Nå skrives Filmmeldingen. Beslutningene som skal fattes må gjøres på bredt grunnlag, og mange instanser, organsisasjoner og enkeltpersoner har ment mye”, skriver Filmfondet i sin invitasjon.

Les mer om seminaret: SISTE RUNDE

Foto: Olsenbanden og Sølvgruvens hemmelighet

Siste runde

På fredag arrangeres et seminar som i halsbrekkende fart skal avrunde bransjens innspill til Filmmeldingen.

På fredag arrangeres et seminar som i halsbrekkende fart skal avrunde bransjens innspill til Filmmeldingen.

I forbindelse med Filmmeldingen inviterer Kultur- og kirkedepartementet i samarbeid med Norsk filmfond til seminar og debatt fredag 23. februar fra kl 12.00 – 15.00 på hotell Plaza i Oslo. Kulturminister Trond Giske og statssekretær Halvard Ingebrigtsen vil være tilstede under hele seminaret.

I en avsluttende åpen runde får film- og kinobransjen en kort og intens mulighet til å komme med innspill til Filmmeldingen. På tre timer skal en rekke spørsmål debatteres i halsbrekkende fart, og det er bare å håpe at Giske & Co makter å følge med i svingene.

Rambøll og Econ-rapporten er for lengst levert og kommentert, Einarsson-utvalget har sagt sitt og alle høringssvar har blitt overlevert til departementet. ”Nå skrives Filmmeldingen. Beslutningene som skal fattes må gjøres på bredt grunnlag, og mange instanser, organsisasjoner og enkeltpersoner har ment mye”, skriver Filmfondet i sin invitasjon.

Les mer om seminaret: SISTE RUNDE

Foto: Olsenbanden og Sølvgruvens hemmelighet

MENY