Friske penger til film

Finansering av film og tv-prosjekter gjennom offentlige midler er ikke alltid lett. Samtidig sitter investorer hardt på pengene sine. Norsk filmutvikling arrangerer nå kurs i å skaffe alternative finansieringskilder.

Finansering av film og tv-prosjekter gjennom offentlige midler er ikke alltid lett. Samtidig sitter investorer hardt på pengene sine. Norsk filmutvikling arrangerer nå kurs i å skaffe alternative finansieringskilder.

Hvor og hvordan finner man disse “friske” pengene, og hvordan får man private investorer til å satse stort på norske produksjoner? Sett av noen timer til å delta på Norsk filmutviklings miniseminar “Friske penger” tirsdag den 30. januar, oppfordrer NFU.

Under seminaret møter du Jon Pran, CEO i Diopter som forteller om sine erfaringer som investor i filmprosjekter. Hva gjør et prosjekt interessant for investorer, og hva gjør investorer skeptiske?

Daglig leder Stein G. Lillemoen og produsent Are V. Heidenstrøm fra Medieparken deler sine strategier om hvordan de går fram for å skaffe investorer, sponsor – og partneravtaler – med andre ord alt som øker den private egenkapitalen til et filmprosjekt. Casestudy fra Lange Flate Ballær (se bildet) og deres siste prosjekt Snowboarder (arbeidstittel).

Daglig leder Dag Inge Fjeld fra Sosioraster kommer med nye innspill om produktplassering, denne gang med fokus på norske produksjoner. I tillegg gjør han en vurdering av ulike produkter satt opp mot karakter og handling.

Etter seminaret møtes vi til videre diskusjon over et glass i Bens Café.

Tid: 30. januar. 13:00-17:00
Sted: Lillebil, Filmens hus, Dronningengs gate 16, Oslo
Egenandel: 250,-
Påmelding: Navn og kontaktinformasjon sendes til [email protected]. Merk emnefeltet med “Friske penger”. Påmeldingen er bindende og sendes innen 22. januar.

Les mer på www.nfu.no

Friske penger til film

Finansering av film og tv-prosjekter gjennom offentlige midler er ikke alltid lett. Samtidig sitter investorer hardt på pengene sine. Norsk filmutvikling arrangerer nå kurs i å skaffe alternative finansieringskilder.

Finansering av film og tv-prosjekter gjennom offentlige midler er ikke alltid lett. Samtidig sitter investorer hardt på pengene sine. Norsk filmutvikling arrangerer nå kurs i å skaffe alternative finansieringskilder.

Hvor og hvordan finner man disse “friske” pengene, og hvordan får man private investorer til å satse stort på norske produksjoner? Sett av noen timer til å delta på Norsk filmutviklings miniseminar “Friske penger” tirsdag den 30. januar, oppfordrer NFU.

Under seminaret møter du Jon Pran, CEO i Diopter som forteller om sine erfaringer som investor i filmprosjekter. Hva gjør et prosjekt interessant for investorer, og hva gjør investorer skeptiske?

Daglig leder Stein G. Lillemoen og produsent Are V. Heidenstrøm fra Medieparken deler sine strategier om hvordan de går fram for å skaffe investorer, sponsor – og partneravtaler – med andre ord alt som øker den private egenkapitalen til et filmprosjekt. Casestudy fra Lange Flate Ballær (se bildet) og deres siste prosjekt Snowboarder (arbeidstittel).

Daglig leder Dag Inge Fjeld fra Sosioraster kommer med nye innspill om produktplassering, denne gang med fokus på norske produksjoner. I tillegg gjør han en vurdering av ulike produkter satt opp mot karakter og handling.

Etter seminaret møtes vi til videre diskusjon over et glass i Bens Café.

Tid: 30. januar. 13:00-17:00
Sted: Lillebil, Filmens hus, Dronningengs gate 16, Oslo
Egenandel: 250,-
Påmelding: Navn og kontaktinformasjon sendes til [email protected]. Merk emnefeltet med “Friske penger”. Påmeldingen er bindende og sendes innen 22. januar.

Les mer på www.nfu.no

MENY